Τράβηξε όλα τα βλέμματα στα σοκάκια της Μυκόνου - Ανανεωμένος και με παρέα ο Οικονομόπουλος

Ανάμεσα σε συναδέλφους και φίλους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τράβηξε όλα τα βλέμματα στα σοκάκια της Μυκόνου - Ανανεωμένος και με παρέα ο Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πολύ πετυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του και φυσικά ένας πολύ όμορφος άντρας με φοβερή γοητεία. Παρά την αγάπη που δέχεται για όλους αυτούς του λόγους από το κοινό του, εκείνος προτιμάει να είναι πιο μοναχικός και να μην προβαίνει συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις και σχόλια. (Δείτε εδώ τη σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του αγκαλιά).

Για το φετινό Πάσχα ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια εξόρμηση και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στην κοσμική Μύκονο με πολύ ανανεωμένη εμφάνιση. Με μακρύ μαλλί και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν τον είδαμε στο πλάι της Ελεονώρας Ζουγανέλη να χαμογελούν και οι δυο μέχρι να επιστρέψουν στα τραγουδιστικά τους καθήκοντα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο για το Πάσχα

Οικονομόπουλος στη Μύκονο

Με με ποιους άλλους διάσημους βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί ο τραγουδιστής

Με το Πάσχα να είναι μια πολύ ευχάριστη γιορτή διάσημοι και μη ετοιμάζονται να το βάλουν στα πόδια, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια ο κορωνόϊος δε μας επέτρεψε να απολαύσουμε τις γιορτές του Πάσχα. Μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα έγινε γνωστό την Μεγάλη Πέμπτη 21/4, ποιοι διάσημοι βρίσκονται στο νησί των ανέμων για διακοπές.

Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών διάσημων και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη προτίμηση, μιας και ο Πέτρο Πυλαρινός βρίσκεται ήδη εκεί με την καλή του και απολαμβάνει τρυφερά τετ α τετ. Παράλληλα ξέγνοιαστες στιγμές περνάει και η Μαρίεττα Χρουσαλά με τον σύζυγο της.