Άγνωστοι κατέστρεψαν την κιθάρα του - Πρωτοφανές περιστατικό με τον Νίκο Απεργή στο αεροδρόμιο

Το βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγνωστοι κατέστρεψαν την κιθάρα του - Πρωτοφανές περιστατικό με τον Νίκο Απεργή στο αεροδρόμιο

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ο Νίκος Απέργης κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, από την Πάρο. Ο γνωστός τραγουδιστής που πρόσφατα αναφέρθηκε στο metoo βρέθηκε στο νησί για τις διακοπές του Πάσχα, όμως κατά την επιστροφή του, είδε κάτι που τον εκνεύρισε αρκετά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok και αποκάλυψε πως η κιθάρα του «δέχτηκε επίθεση» από αγνώστους. Βέβαια, δεν αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο η κιθάρα του τραγουδιστή στο βίντεο φαίνεται εντελώς κατεστραμμένη.

Κάποιος στο βίντεο ακούγεται να λέει πως «ακόμα κι αν 5 άτομα έπεφταν πάνω της, δεν θα είχε υποστεί τέτοια ζημιά».

Βίντεο με την κατεστραμμένη κιθάρα του Νίκου Απέργη

«Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την επιστροφή μας από την Πάρο. Χρόνια πολλά σε όλους. Με υγεία πάνω απ' όλα!», έγραψε ο Νίκος Απέργης στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Απέργη

Από πολύ νωρίς εκδήλωσε στους γονείς του το ενδιαφέρον του για τη μουσική, γι’ αυτό σε ηλικία 7 ετών τον γράφουν πιάνο στο ωδείο Αργυρούπολης.

Σε ηλικία 12 ετών αρχίζει μαθήματα με δάσκαλο και για μπουζούκι ενώ παράλληλα παρακολουθεί και μαθήματα κιθάρας. Σε ηλικία 14 ετών συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια ενώ δημιουργεί ένα ερασιτεχνικό γκρουπάκι με φίλους και παίζουν σε διάφορες σχολικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Στα 17 ξεκινάει και μαθήματα φωνητικής με την Julie Massino για δύο χρόνια και έπειτα με την Ελπίδα Αμίτση, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Στη Δευτέρα λυκείου παίρνει μέρος στους Πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες έντεχνου τραγουδιού όπου παίρνει μία απ’ τις πρώτες θέσεις. Παρ’ όλο που υπήρξε πολύ καλός μαθητής και πέρασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών τον κερδίζει το τραγούδι και η μουσική κι έτσι σε ηλικία 19 ετών ξεκινάει την επαγγελματική του ενασχόληση με το τραγούδι.

Εμφανίζεται στο νυχτερινό μαγαζί ‘LE PLAISIR’ στην Εκάλη σε νεανικό σχήμα ενώ απ’ την επόμενη σεζόν εμφανίζεται σε μεγάλα μαγαζιά δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως οι Έλλη Κοκκίνου, Γιώργος Τσαλίκης, Ανδρέας Στάμος, Χρύσπα, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πέτρος Ίμβριος, Καλομοίρα κ.α. Επίσης συμμετέχει στην περιοδεία του Χρήστου Δάντη και της Έλλης Κοκκίνου σε Αμερική και Αυστραλία. Το Φεβρουάριο του 2006 παίρνει μέρος στο τηλεοπτικό show ‘DREAM SHOW 1’ όπου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τεσσερισήμισι μηνών και αποσπά άριστες κριτικές.