Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

The 2night show: «Δεν έχω ούτε να φάω» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Φωτίδη για τον Φώσκολο

«Ήτανε με ένα βαν τρακαρισμένο και ...»

The 2night show: «Δεν έχω ούτε να φάω» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Φωτίδη για τον Φώσκολο
News 26.04.2022 17:12
Από Ελένη Μήτση

Ο Χρήστος Φωτίδης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα 26/4, μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων, που είχε ο Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός είχε κάνει ένα δυνατό πέρασμα από τη Λάμψη, μια θρυλική σειρά του Αντ1, που έχει μείνει στην ιστορία.

Ο ίδιος αφού αρχικά εξήγησε τους λόγους, που απομακρύνθηκε από το χώρο, στη συνέχεια αποκάλυψε μια συγκλονιστική ιστορία για τον Νίκο Φώσκολο σχετικά με πρόταση, που του είχε κάνει και δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Φωτίδη για τον Νίκο Φώσκολο στο The 2night show

«Η επιτυχία δε συγχωρείται στην Ελλάδα. Μετά τον “Άγνωστο πόλεμο” τον Νίκο Φώσκολο τον βγάλανε χουντικό, έναν άνθρωπο που είχε γράψει πως πεθαίνει ο φασισμός και είχε έναν αγκυλωτό σταυρό να τρέχει αίματα – υπάρχει τέτοιο βιβλίο του Νίκου – αλλά έγινε την εποχή της χούντας η επιτυχία του. Του το χρεώσανε και ο άνθρωπος ήτανε με ένα βαν τρακαρισμένο και κυκλοφορούσε.

Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει, “Είμαι ο Νίκος ο Φώσκολος”. Λέω, πλάκα μου κάνει., νόμιζα ότι είχε πεθάνει. Τον ρώτησα αν είναι ο ίδιος ή κάποιος γραμματέας και μου λέει, “ο ίδιος και θέλω να κάνουμε ένα φωτο-σήριαλ αλλά δε θα πάρετε χρήματα γιατί αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω ούτε να φάω, πηγαίνω στη λαϊκή και ζώ από αυτό».

Κάναμε στο Ρομάντζο ένα φωτο-σήριαλ χωρίς λεφτά. Το έκανα για τον Νίκο Φώσκολο γιατί είχα ακούσει την ιστορία του» αποκάλυψε ο Χρήστος Φωτίδης.

Ποιος είναι ο Χρήστος Φωτίδης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα τελευταία 25 χρόνια ζει στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Είναι παντρεμένος με την οπτικό Σίσσυ Καζακίδου. Πατέρας 4 παιδιών, του Πιέρου (γυμναστής του Τ.Ε.Φ.Α.Α.), της Σοφιάννας (τελειόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών), της Αναστασίας και της Νικόλ (μαθήτριες της ‘Α Λυκέιου).

Υπήρξε αθλητής του Basket στις ομάδες του Πρωτέα, του Αμύντα και του Α.Σ. Παγκρατίου. Έχει αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή ως ηθοποιός και αργότερα σπούδασε Δημοσιογραφία. Ιδρυτής και εκδότης της εφημερίδας «ΝΕΑ ΓΝΩΜΗ» το 1981. Από τους πρωτεργάτες του 1ου Ελεύθερου Ραδιοφωνικού Σταθμού 9,84 μαζί με τον αείμνηστο Νίκο Απέργη.

Χρήστος Φωτίδης

Εκδότης και διευθυντής του περιοδικού «Πολιτιστική Έκφραση μέχρι το 2011. Υπήρξε στην Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτιστικών Σχέσεων του ΟΤΕ από το 1985, στις Δημόσιες Σχέσεις του Οργανισμού. Εκλεγμένος από το 1985 μέχρι το 2011 σε θέσεις ευθύνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ του Νομού Αττικής.

Εκλεγμένος έφορος το 1989της ΔΕΠΑΗΛ με πρόεδρο το Δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη. Τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών από το 2011 έως το 2014. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1989. Κυρίως με τον Πολιτισμό

Συνεργαζόμενος και εκλεγμένος με την Δημοτική Παράταξη «Η Πόλη της Ζωής μας» του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη για το δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης όπου υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος Πεύκης τον πρώτο χρόνο, αργότερα για ενάμιση χρόνο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και από το 2017 έως σήμερα Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The 2night show: «Μου έκαναν πρόταση για το 50-50 αλλά αρνήθηκα γιατί...» - Αποκαλυπτική η Ελένη Καστάνη

The 2night show: Αποκάλυψη μετά από 16 χρόνια - Ο λόγος που εξαφανίστηκε ο Χρήστος Πολίτης μετά τη Λάμψη

Share