«Επέλεξα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου» - Η εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη για την προσωπική της ζωή

Όλα όσα συνέβησαν στο The 2night Show

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Επέλεξα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου» - Η εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη για την προσωπική της ζωή

Στο πλατό του «The 2night Show» βρέθηκε χθες το βράδυ 25/4 η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τα λάθη και τα σωστά της καριέρας της αλλά και στην αδυναμία της, τον μονάκριβο γιο της. Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι συνεχίζει ο έρωτας που ζει για εκείνον, παρά το πέρας των χρόνων.

Η συνέντευξη της Ελένης Καστάνη

«O έρωτας με τον γιο μου συνεχίζεται παρόλο που εκείνος μεγαλώνει. Είχα την περιέργεια να δω αν είχα κόρη αν θα ήμουν όπως με τον γιο μου. Πιστεύω πως θα ήμουν γιατί είμαι πολύ καλή μαμά. Θεωρώ πως δεν θα είμαι κακή πεθερά γιατί έχω τσεκάρει ότι ο γιος μου στις επιλογές του είναι πολύ σωστός», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν 14 χρόνια μαζί. Έχουμε τέλειες σχέσεις αλλά εγώ επέλεξα να μην ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Όταν έχει ένα μικρό παιδί δεν ανοίγεις την πόρτα σου, για να μπει ένας πατριός μέσα, δύσκολη απόφαση. Αισθανόμουν ότι ο γιος μου δεν ήθελε. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί το έχω ζήσει από μέσα και είναι δύσκολο. Ας πάει σε μια δουλειά πιο εύκολη», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.

"Λύγισε" on air η Ελένη Καστάνη - Η αναφορά στην απώλεια που την "τσάκισε»

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/02 η Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την πολύχρονη καριέρα της ενώ από την άλλη "λύγισε" όταν προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο με την καριέρα της και τη ζωή της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το κίνημα #metoo.

«Ένας θεατής δεν μου έχει πει κάτι αρνητικό για την παράσταση», είπε λίγο αργότερα η ίδια μιλώντας για την παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση» στην οποία πρωταγωνιστεί. «Είναι ωραίο που ο κόσμος την αγκαλιάζει.

Όλες μου τις δουλειές τις έχω κάνει με μεγάλη αγάπη. Αγαπώ τον κάθε μου ρόλο και ο αγαπημένος μου είναι αυτός που κάνω κάθε φορά. Κάθε ρόλος μοιάζει με τη ‘γέννα ενός παιδιού’. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά. Το έκανα επάγγελμα και ζω και από αυτό».:

Ο μπαμπάς μου ήταν μια δραματική απώλεια. Τον έχασα στα 12 μου και έπρεπε να αναπληρώσω το κενό του. Πριν το κάθε χειροκρότημα είναι σαν να τον βλέπω, με τον δικό μου τρόπο, στο κοινό. Στα 18 του έφυγε για την Αγγλία και πήγα στο Λονδίνο με ταπεράκια με σπανακόπιτα».