Κοντομάρη: «Δε μπορεί να δεχτεί...» - Οι αντιδράσεις του γιου της όταν το κοινό ζητάει φωτογραφίες

«Είμαι 100% Ελληνίδα μάνα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κοντομάρη: «Δε μπορεί να δεχτεί...» - Οι αντιδράσεις του γιου της όταν το κοινό ζητάει φωτογραφίες

Η Βίβιαν Κοντομάρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον'' και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τις αντιδράσεις, που δέχεται από το κοινό μετά την προβολή του ρόλου της στη σειρά ''Τα καλύτερα μας χρόνια''.

Η ηθοποιός στη συνέχεια μίλησε και για τον γιο της, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της και συχνά η αγάπη του κοινού σε σχέση με εκείνο τη φέρνει σε δύσκολη θέση, ειδικά όταν της ζητούν να βγάλουν φωτογραφίες.

Οι δηλώσεις της Βίβιαν Κοντομάρη για το γιο της

«Όταν οι ώρες είναι περιορισμένες με το παιδί κι είναι πολύτιμες. Οπότε δεν μπορεί να δεχτεί να του τρώνε την ώρα και να τη σπαταλούν. Μου λέει δεν μπορείς να πεις όχι; Του λέω αυτό θέλεις και μου λέει όχι. Οπότε αρχίσαμε έτσι και εν συνεχεία προχωρήσαμε έτσι… Είμαι 100% Ελληνίδα μάνα μέσα μου. Κάνω διαλογισμό για να μην φαίνεται! Μέχρι στιγμής τα καταφέρνω. Άμα μεγαλώσει δεν ξέρω», κατέληξε.

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Η Βιβιαν Κοντομάρη είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου, καθώς και της τηλεόρασης. Έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Το σόι σου ως Μπέλα Χαμπέα. Το 1996 αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από αυτοτελή επεισόδια στις σειρές Κόκκινος Κύκλος και Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Άρχισε να γίνεται γνωστή από τις καθημερινές τηλεοπτικές σειρές Οι Βασιλιάδες και Λόλα, όπου μέσα από αυτούς ερμήνευσε τους πρώτους της μεγάλους ρόλους στην τηλεόραση.

Ωστόσο η μεγάλη επιτυχία ήρθε μέσα από την οικογενειακή κομωδία Το σόι σου, όπου αποτελεί αναμφισβήτητα μεγάλο σταθμό στην καριέρα της. Ο ρόλος της Μπέλας , που υποδύεται, εκτός από το ότι την καθιέρωσε στον χώρο της υποκριτικής και την ανέδειξε σε σημαντική ηθοποιό, έκανε και τον κόσμο να την αγαπήσει.

Bίβιαν Κοντομάρη

Στο θέατρο η Βίβαν Κοντομάρη έχει συνεργαστεί με τους Σπύρο Ευαγγελάτο – Λήδα Τασοπούλου (Αμφι-Θέατρο), Κώστα Τσιάνο (για το Εθνικό Θέατρο), Πέτρο Σεβαστίκ (Εθνικό Θέατρο), Λυδία Κονιόρδου (Εθνικό Θέατρο), Σωτήρη Χατζάκη (Θέατρο Πολιτεία),Θέμη Μουμουλίδη (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας), Γιάννη Ιορδανίδη (Θεσσαλικό Θέατρο, Κ.Θ.Β.Ε., Θέατρο Τζένη Καρέζη), Πέρρη Μιχαηλίδη (Κ.Θ.Β.Ε.), Γιώργο Μιχαηλίδη (Κ.Θ.Β.Ε., Ανοιχτό Θέατρο), Μιχάλη Ρέππα & Θανάση Παπαθανασίου, Γιώργο Βάλαρη (Μικρό Θέατρο).

Την σεζόν 2014-2015 ήταν μέλος σε παράσταση με τρία μονόπρακτα του σημαντικού Ιάκωβου Καμπανέλλη, που τα εμπιστεύτηκε η ίδια η κόρη του, στον πολυχώρο Vault. Τις επόμενες δύο σεζόν πρωταγωνίστησε στο πλάι της μεγάλης ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου, Ζωής Λάσκαρη στο θέατρο Αθηναΐς, στο απολαυστικό έργο του Νίκου Μουτσινά,"Νύφη Κουράγιο". Την σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Δουλειές με φούντες" στο ίδιο θέατρο μετά τον θάνατο της σημαντικής Ζωής Λάσκαρη. Για την σεζόν 2018-2019 ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία Toc Toc στο θέατρο Ήβη μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον Ευθύμη Ζησάκη και τον Δημήτρη Σταρόβα.