«Οι ηλίθιοι άνθρωποι είναι...» - "Κόλαφος" η Αντιγόνη Δρακουλάκη σε συνέντευξη της

«Και νομίζω όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από τέτοιους ανθρώπους»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Οι ηλίθιοι άνθρωποι είναι...» -

Το μεσημέρι της Τρίτης 26/4 καλεσμένη στην εκπομπή και τον καναπέ του «Στούντιο 4» η Αντιγόνη Δρακουλάκη. Η ηθοποιός, παρότι δεν μιλάει συχνά στις κάμερες, (δείτε εδώ την ηθοποιό σε έξοδο με το σύζυγό της) έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα παιδικά της χρόνια, ενώ απάντησε και σε μία πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση σχετικά με το ποιο είναι το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή.

Η αιχμηρή δήλωση της Αντιγόνης Δρακουλάκη

«Το πιο δυσάρεστο πράγμα στη ζωή είναι οι ηλίθιοι άνθρωποι, γιατί εκεί δεν μπορείς να deal-άρεις. Είναι ηλίθιοι. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς, δεν υπάρχει ανταλλαγή. Και νομίζω όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από τέτοιους ανθρώπους», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Δεν το αντέχω, σκέφτεσαι το δικό σου παιδί στη θέση αυτών»

Στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» παραχώρησε συνέντευξη η Αντιγόνη Δρακουλάκη η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει από την άλλη για την υπόθεση της Πάτρας η οποία έχει συγκλονίσει για τα καλά το πανελλήνιο με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Νομίζω δεν υπάρχει μέρα που ο καθένας μας να μην έχει προβληματιστεί και να μην κουβαλάει αυτά τα τρία παιδιά, άσχετα με το αν τα έχει δει ή όχι. Υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει πάρα πολύ έντονα το αίσθημα τις αδικίας μέσα μου.

Δεν αντέχω να βλέπω κόσμο να αδικείται. Δεν το αντέχω. Όταν βλέπω μια αδικία, πάντα τοποθετούμαι. Τώρα που είμαι και μητέρα, όπως και κάθε μητέρα νομίζω, είναι τρομερό… Σκέφτεσαι το δικό σου παιδί στη θέση αυτών».