«Είχαμε μίσος, ήταν άσχημη η...» - Η ιδιαίτερη γνωριμία της Δρακουλάκη με τον σύζυγό της

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον σύζυγό μου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχαμε μίσος, ήταν άσχημη η...» - Η ιδιαίτερη γνωριμία της Δρακουλάκη με τον σύζυγό της

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη το μεσημέρι της Τρίτης 26/4, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα! Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων παρότι συνήθως το αποφεύγει, μίλησε και για τον σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως η γνωριμία τους μόνο καλή δεν ήταν στην αρχή.

Η αποκάλυψη της Αντιγόνης Δρακουλάκη για τον σύζυγό της

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον σύζυγό μου, γιατί είναι πολύ ντροπαλός, αλλά έχει αρκετό χιούμορ οπότε είμαστε εντάξει με αυτό. Προσπαθούμε τα επαγγελματικά μας να είναι έξω από το σπίτι. Είναι πολύ πιστός και είμαστε μαζί σχεδόν 17χρόνια»

«Παίζαμε τένις μαζί και έτσι άρχισαν όλα. Παίζαμε επιθετικό τένις και η γνωριμία μας ήταν πάρα πολύ άσχημη. Είχαμε πολύ μίσος μεταξύ μας και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Μετά από έξι μήνες, άλλαξαν τα πράγματα και από τότε είμαστε μαζί. Ήρθε τη σωστή στιγμή, που είχα κάνει ένα κύκλο και μία περιπέτεια και μία εξερεύνηση μόνη μου» εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

«Δεν το αντέχω, σκέφτεσαι το δικό σου παιδί στη θέση αυτών»

Στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» παραχώρησε συνέντευξη η Αντιγόνη Δρακουλάκη η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει από την άλλη για την υπόθεση της Πάτρας η οποία έχει συγκλονίσει για τα καλά το πανελλήνιο με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Νομίζω δεν υπάρχει μέρα που ο καθένας μας να μην έχει προβληματιστεί και να μην κουβαλάει αυτά τα τρία παιδιά, άσχετα με το αν τα έχει δει ή όχι. Υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει πάρα πολύ έντονα το αίσθημα τις αδικίας μέσα μου.

Δεν αντέχω να βλέπω κόσμο να αδικείται. Δεν το αντέχω. Όταν βλέπω μια αδικία, πάντα τοποθετούμαι. Τώρα που είμαι και μητέρα, όπως και κάθε μητέρα νομίζω, είναι τρομερό… Σκέφτεσαι το δικό σου παιδί στη θέση αυτών».