Πάρτυ υπερπαραγωγή στη Μύκονο για τα γενέθλια της Σάσα Μπάστα - Οι τρυφερές στιγμές με το σύζυγό της

Ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρόν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάρτυ υπερπαραγωγή στη Μύκονο για τα γενέθλια της Σάσα Μπάστα - Οι τρυφερές στιγμές με το σύζυγό της

Πριν λίγες μέρες, τα γενέθλια της γιόρτασε η Σάσα Μπάστα στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Δημήτρη Κουσαθανά και καλούς της φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια της Φάρμας έγινε 34 ετών και ταξίδεψε σε έναν από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς, τον οποίο συνδύασε και με τις διακοπές του Πάσχα.

Τα στιγμιότυπα από τα λαμπερά γενέθλια της Σάσα Μπάστα

Στο πάρτι των γενεθλίων της, βρέθηκαν ο Μάνος Κατσαμπούρης, η Νικολέτα Σερέτη, η πρώην παίκτρια του Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ενώ η τραγουδίστρια δεν έφευγε από την αγκαλιά του συζύγου της λεπτό!

Η Σάσα Μπάστα με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στα γενέθλια της
Σάσα Μπάστα, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Αριστομένης Γιαννόπουλος στη Μύκονο
Η Σάσα Μπάστα με το σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την εμφάνιση της Σάσας Μπάστα - «Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται...»

Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 22/3 στο Πρωινό του Αντ1 και μεταξύ των πολύ συγκινητικών αποκαλύψεων που έκανε για τον θάνατο του πατέρα της, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην ανανεωμένη της εμφάνιση μετά την Φάρμα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχασε 12 κιλά και αυτό ήταν κάτι που τάραξε ιδιαίτερα την Σκορδά μιας και δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια για απώλεια βάρους. Στη συνέχεια η Σάσα εξήγησε πως ταλαιπωρήθηκε πολύ μέσα στο παιχνίδι και όλο αυτό έχει ως απόρροια να μη μπορεί ακόμα να τραφεί κανονικά.

«Είναι πράγματα που δεν τα έχουμε πει. Φοβηθήκαμε. Εκείνο το πρωί, παραπονιόμουν ότι πονάω, πονάω, πονάω… Έπινα πολύ δυνατή αντιβίωση για το δόντι μου και μετά από μέρες και επειδή το φαγητό δεν ήταν τόσο δυνατό, πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν άντεξα. Λιποθύμησα. Στη Φάρμα για να πάρουμε ένα χάπι, έπρεπε να το συζητήσουμε με τους γιατρούς γιατί ήταν πολύ υπερπροστατευτικοί».

Και πρόσθεσε: «Όταν πήγα στο νοσοκομείο, δε μπορούσα να ακουμπήσω ούτε την κοιλιά μου. Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκατσα άλλες δύο ημέρες χωρίς να φάω. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να φάω λαχανικά και μετά το πέρασα έτσι, με διατροφή. Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται το ιδιαίτερο φαγητό».