«Όταν την είδα, είπα...» - Η Βίκυ Βολιώτη συγκινεί για την υιοθεσία της κόρης της

«Θα έμπαινα στη διαδικασία ξανά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν την είδα, είπα...» - Η Βίκυ Βολιώτη συγκινεί για την υιοθεσία της κόρης της

H Bίκυ Βολιώτη παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα θέμα, που έχει σχολιάσει και στο παρελθόν και αυτό δεν είναι άλλο από την υιοθεσία της κόρης της. Η ηθοποιός μιλάει πάντα με λόγια καρδιάς για το κοριτσάκι της αλλά και για τη σχέση της με τον άντρα της.

Όπως ανέφερε με το που την είδε κατάλαβε, πως εκείνη θα είναι το παιδί της και σίγουρα όμως η διαδικασία μέχρι να την αποκτήσει και να διευθετήσει τα διαδικαστικά δεν ήταν εύκολη. Σε κάθε περίπτωση, τα κατάφερε καθώς πολλά είναι τα ζευγάρια εκείνα, που δεν ολοκληρώνουν τη διαδικασία.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Βολιώτη για την υιοθεσία της κόρης της

«Έχω ορκιστεί ότι θα αφιερώνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπώ, κυρίως λόγω προσωπικών απωλειών. Και ως έναν μεγάλο βαθμό το έχω καταφέρει. Νιώθω άσχημα που δε μπορώ να αφιερώσω χρόνο στην κόρη μου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που αισθάνομαι ότι θα ήθελα κι άλλο, αλλά δεν έχω χρόνο.

Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, παλεύεις με τις τύψεις σου και τον χρόνο που αφιερώνεις στο παιδί σου» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη, η οποία εξομολογήθηκε ότι η κόρη της βλέπει πολλές φορές «ανταγωνιστικά» τη δουλειά της.

Για τη διαδικασία της υιοθεσίας της κόρης της, η Βίκυ Βολιώτη σημείωσε πως «δεν ήταν εύκολη. Όταν την είδα, είπα «αυτό είναι το παιδί μου». Όταν γυρίσαμε στην Ελλάδα, ένιωσα όπως όταν γυρνούν οι γονείς από το μαιευτήριο, πώς θα το κάνω μπάνιο κτλ. Ο σύζυγός μου την αγαπάει πολύ. Θα έμπαινα στη διαδικασία ξανά» είπε χαρακτηριστικά στο Happy Day.

«Είναι όλα αυτά, δύσκολο και ψυχοφθόρο»

Μετά από την αποκάλυψη για αυτούς που την έβριζαν, το απόγευμα της Παρασκευής 19/11 η Βίκυ Βολιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4». Η ίδια μίλησε για την διαδικασία που έζησε μέχρι να υιοθετήσει το παιδάκι της.

«Είναι όλα αυτά, δύσκολο και ψυχοφθόρο… Η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ. Με δυσκόλεψε το ότι δεν μπορείς να πάρεις αμέσως το παιδί. Το ήθελα πάντα. Γενικά δεν με ενδιέφερε να αποκτήσω παιδί, δεν το επιθυμούσα διακαώς αλλά έλεγα ότι εάν ποτέ, θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί.

Όταν γνωριστήκαμε με τον Σίμο κι ήθελε παιδί κι άρχισε να κάμπτει την αντίστασή μου, του είπα ότι θα ήθελα να κάνουμε αυτό κι έτσι το ξεκινήσαμε. Για λόγους πρακτικούς εγώ έφυγα δύο ημέρες νωρίτερα κι ο Σίμος μαζί με το παιδί από την Αιθιοπία. Δεν είχαν βγει ακόμα τα χαρτιά κι υπήρχε ένα θέμα με την βίζα.

Μέχρι να φτάσουν στο αεροδρόμιο που τους περίμενα για να την πάρω αγκαλιά και να πω πως είμαστε στην Αθήνα, δεν ησύχασα… Ήταν μωρό».