«Όταν πήγα να φύγω από την ζωή...» - Οι σοκαριστικές δηλώσεις του Μάριου Ιορδάνου

«Πέθανα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Όταν πήγα να φύγω από την ζωή...» - Οι σοκαριστικές δηλώσεις του Μάριου Ιορδάνου

Ο Μάριος Ιορδανου μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 27/4 και αναφέρθηκε στην περίοδο που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, στη σύντροφό του, αλλά και στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τις τελευταιες εξελίξεις, καθώς και στον Θανάση Βέγγο.

Ο ηθοποιός ένιωσε την καρδιά του να σταματά, ωστόσο δεν τον ενδιέφερε, διότι ένιωθε πως είχε βρει τον άνθρωπο της ζωής του και θα "έφευγε" ευτυχισμένος.

Του έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις, ενώ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο το μόνο που μπορούσε να πει ήταν τα λόγια που του μετέφερε η σύντροφός του γι' αυτόν.

Οι δηλώσεις του Μάριου Ιορδάνου

«Έπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια. Πέθανα, έπαψε η καρδιά μου να χτυπά. Κάθε στιγμή ήταν δίπλα μου η Σοφία. Έχει ένα χαρακτήρα από ατσάλι, δεν λυγίζει ποτέ. Ένιωθα τέτοια ασφάλεια μαζί της που δεν με ένοιαζε. Όταν ένιωθα ότι φεύγω είχα δίπλα τον άνθρωπο της ζωής μου.

Σκεφτόμουν “Μάριε, γίνεται να είσαι τόσο τυχερός;”. Αν αξίζει αυτό το μικρό πέρασμα στον κόσμο, αξίζει επειδή γνώρισα την Σοφία. Όταν πήγα να φύγω από την ζωή τυφλώθηκα, έχασα τους χτύπους της καρδιάς μου. Ήμουν νεκρός, όλα ήταν σκοτάδι. Ένιωθα δαιμονισμένα ευχάριστα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όταν νιώθω για τον σκύλο μου ότι είμαι πατέρας, είμαι πατέρας. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Και σε έμενα είχαν τύχει λεκτικές παρενοχλήσεις. Πάρα πολλές φορές είχα δεχθεί και ανήθικες προτάσεις».

Όσον αφορά το θέμα ανάμεσα στον Παπαδόπουλο και την Λαμπρόγιαννη, ανέφερε: «Θα μιλήσω για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον οποίο ενώ δεν τον ξέρω προσωπικά, η Σοφία μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Μου έχει πει ότι είναι βαθιά ανθρώπινος, της έχει σταθεί».

«Ήταν ένα πλάσμα θεϊκό. Μου έδινε συμβουλές και δύναμη. Θυμάμαι είχαμε μία σκηνή στο θέατρο οι δύο μας και βγαίναμε χέρι χέρι μαζί στη σκηνή», κατέληξε μιλώντας για τον Θανάση Βέγγο.

«Θα έτρωγαν ξύλο αν τολμούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από μια λεκτική παρενόχληση» - Οι δηλώσεις του ηθοποιού για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο Μάριος Ιορδάνου. Ο ίδιος λίγο μετά την απάντησή του για τις αρνητικές κριτικές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί αλλά και στο MeToo.

-Έχεις δεχτεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον εργασιακό σου χώρο. Γιατί δεν προχώρησες σε καταγγελία;

Θέλω να σου πω ότι σέβομαι όλους όσους προχώρησαν σε καταγγελίες, εγώ όμως το έζησα διαφορετικά, ήμουν από μικρός άγριο νιάτο και τσαμπουκάς. Όταν κάποιος επιχειρούσε να με φέρει σε δύσκολη θέση, τον έβαζα στη θέση του. Καταλαβαίνω τις κοπέλες που δεν μπόρεσαν να το κάνουν γιατί είναι γυναίκες και είχαν κάθε δίκιο που βγήκαν και του κατήγγειλαν. Εγώ είμαι ένας άντρας δύο μέτρα και τότε ήμουν εκατό κιλά, πώς θα τολμήσουν να κάνουν κάτι παραπάνω από αυτό που έκαναν; Από μια λεκτική παρενόχληση. Θα έτρωγαν ξύλο…

-Το τόλμησαν όμως…

Το τόλμησαν γιατί ήμουν πιτσιρικάς και ήθελαν να ασκήσουν εξουσία. Θα σου πω πως η εξουσία δεν αλλάζει τον άνθρωπο, αλλά τον αποκαλύπτει. Στον χώρο αυτόν εγώ γνώρισα ιερά τέρατα και σκέτα τέρατα. Αυτά λοιπόν τα σκέτα τέρατα τα έβαλα στη θέση τους. Και σε αυτούς που λένε γιατί οι καταγγελίες έγιναν τώρα και όχι τότε, έχω να τους πω όπως εσείς επιλέξατε τότε να παρενοχλήσετε και να κάνετε απόπειρες βιασμού, έτσι οι κοπέλες επιλέγουν τώρα να σας καταγγείλουν, τώρα να σας ξεμπροστιάσουν, τώρα να σας ξεφτιλίσουν και να σας φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι δηλώσεις του Μάριου Ιορδάνου για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης