Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

"Κόλαφος" ο Μάριος Ιορδάνου: «Εγώ δεν παραδίδω την ελευθερία μου σε κανέναν κερατά»

«Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον εαυτό σου από την άποψη που έχουν οι άλλοι για σένα»

News 30.12.2021 18:11
Από Ίρις Βίλα

Μετά από την συγκλονιστική εξομολόγησή του, το πρωί της Πέμπτης 30/12 ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» όπου μίλησαν για τις αρνητικές κριτικές για την ταινία «Black Bachelor».

Οι δηλώσεις τους στην εκπομπή «Love it»

«Εγώ δεν στεναχωριέμαι ποτέ και με τίποτα. Πριν από λίγο καιρό πήγα να πεθάνω, πήγα στο θάνατο και γύρισα. Τι να μου πουν οι απόψεις οι καλές, οι κακές, οι μέτριες, οι αποθεωτικές. Δεν μου λέει τίποτα αυτό. Εγώ έζησα μια αφυπνιστική εμπειρία. Γράφονται απόψεις παντού και για όλους.

Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον εαυτό σου από την άποψη που έχουν οι άλλοι για σένα. Γιατί έτσι τους παραδίδεις την ελευθερία σου. Κι εγώ δεν παραδίδω την ελευθερία μου σε κανέναν κερατά. Την ελευθερία μου την έχω και τη φυλώ σαν κόρη οφθαλμού. Γιατί θέλω να είμαι ελεύθερος», είπε ο Μάριος Ιορδάνου.

Η Σοφία Καζαντζιάν είπε από την πλευρά της: «Ο κάθε άνθρωπος για να κατακτήσει την προσωπική του ελευθερία διανύει μια πορεία στη ζωή του και είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ, παλεύεις μια ζωή. Οπότε, δεν μπορείς να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των άλλων.

Δεν ήταν στοχευμένη αρνητική κριτική, ήταν ένα άστοχο σχόλιο που ενέπλεκε το κινηματογράφο με τον κορωνοϊό. Σε μια πανδημία που μετράμε θανάτους και διασωληνώσεις είναι κακό χιούμορ. Κι εμείς επειδή κάνουμε χιούμορ στην ταινία, δεν ήταν ένα χιούμορ που εμάς μας ταιριάζει».

Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει...»

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε ο Μάριος Ιορδάνου, ο οποίος μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό, όταν έπαθε αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια.

«Έχω δεχτεί λεκτική κακοποίηση, αλλά τους έβαλα στη θέση τους. Έναν σκηνοθέτη τον κόλλησα στον τοίχο και τελειώσει η υπόθεση. Με τη Σοφία είμαστε μαζί 13 χρόνια, ή μάλλον είμαστε μια ζωή μαζί. Ήταν ανέκαθεν μαζί μου και πριν τη γνωρίσω. Η Σοφία δεν είναι απόκτημά μου. Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Στη Σοφία θαυμάζω το μέταλλό της. Είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο», είπε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο Μάριος Ιορδάνου συνέχισε: «Είναι μια συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσουμε παιδί. Η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα. Έχουμε παιδί, ο σκύλος μας ο Μπράντο είναι το παιδί μας. Τον έχω πάνω από την ίδια μου τη ζωή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βγήκε στο Πρωινό και ξέσπασε: «Επιστρέφω το δηλητήριο» - Άλαλοι Λιάγκας και Σκορδά

Μάριος Ιορδάνου: «Άδειασε» τη Μάρα Μεϊμαρίδη - «Καμία καλλιέργεια...»

Share