Μελαχρινός με σώμα που «καίει» καρδίες - Αυτός είναι ο μικρότερος αδερφός της Κρυσταλλίας Ρήγα

Γιατί μας τον έκρυβε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινός με σώμα που «καίει» καρδίες - Αυτός είναι ο μικρότερος αδερφός της Κρυσταλλίας Ρήγα

Τον τελευταίο καιρό την απολαμβάνουμε στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ πριν από τη γέννηση του γιου της, σημείωνε συνεχώς επιτυχίες στο χώρο του τραγουδιού. Ο λόγος για την Κρυσταλλία Ρήγα, που γνωρίσαμε μέσα από τους Otherview, πριν από περίπου μια δεκαετία.

Αυτός είναι ο αδερφός της Κρυσταλλίας Ρήγα

Η Κρυσταλλία λατρεύει το fashion και τα social media με αποτέλεσμα να χαρίζει συχνά ιδιαίτερες και υπέροχες στιγμές στους ακολούθους της. Ωστόσο η ίδια σπάνια θα ποστάρει στιγμές από την πιο προσωπική της ζωή.

Ωστόσο έκανε την εξαίρεση χτες 26/4 όταν μοιράστηκες δυο προσωπικές στιγμές με μία φωτογραφία. Η Κρυσταλλία αποκάλυψε ότι ενώ έβαλε το μαγιό της, τελικά δεν κατάφερε, λόγω του παγωμένου νερού. Παρέα της σε αυτή της την προσπάθεια ήταν ο μικρό της αδερφός, Βαγγέλης Ρήγας, ο οποίος τα κατάφερε και έκανε την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού.

Οι δύο τους πόζαραν αγκαλιά μπροστά από την θάλασσα, χαλαροί να απολαμβάνουν τις ανοιξιάτικες διακοπές τους.

«Πρώτο μπάνιο;; Ευχαρίστως, όχι ???? Έκανα μια απόπειρα αλλά απέτυχε!! Το αδερφάκι μου πάλι την έριξε τη βουτιά του!! Εσείς βουτήξατε;;», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες, αλλά όπως βλέπουμε τα δυο αδέρφια μοιάζουν πολλοί. Εσείς τι λέτε;

«Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη ούτε...»

Στην παρέα του «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/3 η ταλαντούχα και λαμπερή Κρυσταλλία Ρήγα. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια την οποία απολαμβάνουμε και στη θέση της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», μίλησε για το πως ήταν στα μαθητικά της χρόνια και αποκαλύπτει!

«Δεν ήμουν η όμορφη του σχολείου, ήμουν αγοροκόριτσο. Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη, ούτε ήμουν. Όταν μιλάω, είμαι λίγο αθυρόστομη. Με λες και νταλικιέρη. Ερχόντουσαν αγόρια αλλά εντάξει. Ήμουν ένα κορίτσι μέταλ με γκέτες» αποκάλυψε η Κρυσταλλία για την εφηβεία της.

«Όταν με βάζουν στην άκρη και με ρωτάνε κάτι, είμαι σαν το ελάφι που το χτυπάει προβολέας. Μπορεί να το έχω από το σχολείο, θα το λύσω με τον ψυχολόγο μου» τόνισε η τραγουδίστρια.