"Έσπασε" την σιωπή του ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το Survivor: «Η μόνη τηλεοπτική πρόταση που...»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα 27/4 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για τις ευχές που αντάλλαξε με την πρώην σύζυγο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενώ από την άλλη αρνήθηκε να σχολιάσει το νέο της φλερτ, τον Στάθη Σχίζα.

Οι δηλώσεις του Αριστομένη Γιαννόπουλου

«Και παντρεμένος ήμουν πάρα πολύ καλά και τώρα είμαι καλά, δεν συγκρίνω. Είναι άλλο το ένα άλλο το άλλο. Η μόνη τηλεοπτική πρόταση που είχα ήταν για το Survivor. Είπα “όχι” γιατί κάνω focus σε κάτι άλλο. Έχω μια δουλειά και αυτή είναι η δουλειά μου, τέλος».

Τεράστια αμηχανία: Ρώτησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπροστά στον πρώην για τον νυν

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, βρέθηκαν μαζί το βράδυ της Κυριακής (10/4) σε επίδειξη μόδας του AXDW, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας της φίλης τους, Irene Angelopoulos.

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε το πρώην ζευγάρι και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία ερώτηση για την προσωπική τους ζωή.

Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος ρώτησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει για τα μάτια του), εκείνη πάγωσε.

«Τώρα δεν είναι ωραία ερώτηση αυτή, είναι λίγο αμήχανο όλο αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι όλοι και ήρθαμε να στηρίξουμε την Ειρήνη», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν δε ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το αν εγκρίνει τη νέα σχέση της πρώην του, είπε: «Εγώ εγκρίνω την επίδειξη που ήταν όλα τέλεια. Συμβουλευόμαστε όλοι μαζί».