Survivor 5: Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; - Το αινιγματικό βίντεο

Του έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας αλλά δεν ήταν μόνη!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; - Το αινιγματικό βίντεο

Μετά την Κάτια Ταραμπάνκο, σειρά πήρε για να απολαύσει το αποψινό 15/3 έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5, ο Στάθης Σχίζας. Στο βίντεο το οποίο έστειλαν οι φίλοι του από την Ελλάδα, είδαμε ανάμεσά τους την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με το σκυλάκι της, η σχέση της οποίας με τον παίκτη των Διασήμων, δεν είναι ξεκάθαρη.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο μας προκάλεσε κάποια ερωτήματα, καθώς είδαμε την Influencer να κρατάει ''θερμά'' το χέρι του φίλου του Στάθη Σχίζα και να τον χαϊδεύει, χωρίς να τον αφήνει λεπτό. Τι συμβαίνει άραγε μεταξύ τους;

Το βίντεο που έστειλαν οι φίλοι του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η νικήτρια J2US δήλωσε πως δεν ήταν διόλου απίθανο να κατακτήσει μαζί με την Κατερίνα Λιόλου την πρωτιά στο παιχνίδι.

Από την άλλη, η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να δοκιμάζει τις ικανότητές της στο τραγούδι, ενώ από την άλλη θέλησε να τοποθετηθεί και για την φημολογούμενή της σχέση με τον Στάθη Σχίζα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια «Θέλω το καλό του και θεωρώ ότι του αξίζει η νίκη στο Survivor. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει λόγος».