Δύσκολες ώρες για την Kendall Jenner - Αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Kendall Jenner - Αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα αυτή τη στιγμή καθώς έχει καταφέρει με το πέρασμα του χρόνου να είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του Hollywood. Ωστόσο, η δημοσιότητα κάποιες φορές δεν είναι και τόσο εύκολη καθώς το διάσημο μοντέλο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πολυτελή κατοικία στο Μπέβερλι Χιλς.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έχει αποκαλύψει και παλιότερα πως υπήρξαν πολλές φορές άγνωστοι οι οποίοι προσπάθησαν να παραβιάσουν την οικία της με αποτέλεσμα να δεχτεί απειλές για την ίδια της τη ζωή. Έτσι, η Kendall Jenner άφησε το σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ.

Βρήκε λοιπόν, μια νέα τοποθεσία και προσέλαβε ένοπλη φρουρά, προκειμένου να νιώθει ασφάλεια. Προς το παρόν, περαιτέρω λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, αν μετά τα τελευταία συμβάντα, το σπίτι της θα διατεθεί προς πώληση. Οι Καρντάσιανς κάνουν comeback, "έσκασαν" τα ευχάριστα

Τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν την Kendall Jenner να έχει φύγει από την οικία της

Ξεκίνησε το «κράξιμο» για την Κάιλι και την Κένταλ Τζένερ - Γιατί βρέθηκαν πάλι στο στόχαστρο;

Μία «ατυχή» στιγμή είχαν η Κάιλι και η Κένταλ Τζένερ, ενώ έπαιζαν ένα οικογενειακό παιχνίδι με τις αδερφές τους και τη μητέρα τους. Στα πλαίσια μίας συνέντευξής τους στο Access Hollywood, οι αδερφές Καρντάσιαν κρατούσαν κάποιες κάρτες, οι οποίες έγραφαν πάνω τους διάφορους χαρακτηρισμούς.

Με βάση αυτές, έπρεπε να επιλέξουν ποια είναι η πιο «έξυπνη», η πιο «αστεία» ή η πιο «ολιγαρκής». Η τελευταία αυτή λέξη μάλιστα, ήταν που προκάλεσε «σύγχυση» στις δύο νεότερες γυναίκες της οικογένειας, την Κάιλι και την Κένταλ.

Συγκεκριμένα, οι δυο αδερφές δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής». Όταν τους εξήγησαν τελικά, την ερμηνεία της λέξης, η Κένταλ επέλεξε τον εαυτό της. Η Κάιλι από την άλλη μεριά, συνέχισε να χαμογελάει με αμηχανία για την άγνοιά της. (Δείτε εδώ μια από τις σπανιότερες συνεντεύξεις της Κάιλι)

Φυσικά, το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες των social media να «κοροϊδεύουν» τις αδερφές Τζένερ για τις γνώσεις τους.

Η συνέντευξή τους δόθηκε με αφορμή το νέο τους ριάλιτι με τίτλο «Kardashians», που κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Hulu στις 14 Απριλίου, ενώ σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Disney+ διεθνώς, καθώς και στο Star+ στη Λατινική Αμερική.

Το νέο ριάλιτι θα «αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από τις έντονες πιέσεις εταιριών μέχρι τις ξεκαρδιστικές στιγμές παιχνιδιών και οικογενειακών στιγμών».