«Είναι απόπειρα δολοφονίας...» - Σοκάρει ο Σπύρος Θεοδόσης για την Τζένη Ιωακειμίδου και τον Γιώργο Κιμούλη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι απόπειρα δολοφονίας...» - Σοκάρει ο Σπύρος Θεοδόσης για την Τζένη Ιωακειμίδου και τον Γιώργο Κιμούλη

Ο Σπύρος Θεοδόσης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης 27/4 και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την συνεργασία του Γιώργου Κιμούλη και της Τζένης Ιωακειμίδου, για την οποία ο Κιμούλης φαίνεται πως παραδέχεται την αλήθεια.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι τι έχει συμβεί ανάμεσά τους και φτάνει να μιλήσει και για απόπειρα δολοφονίας για το περιστατικό με το γυάλινο ποτήρι.

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Θεοδόση για τον Κιμούλη και την Ιωακειμίδου

«Ακούγονταν πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη ότι είναι δύσκολοι χαρακτήρες, εντάσεις αλλά και επικίνδυνοι. Γνωρίζω πολύ καλά την περίπτωση της Τζένης Ιωακειμίδου με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν πετάς ένα ποτήρι στο κεφάλι ενός συναδέλφου, αν τον πάρει στο κεφάλι είναι απόπειρα δολοφονίας, δε δικαιολογείται», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αλλά από την άλλη, όμως, ο Γιώργος Κιμούλης έπεσε στην Τζένη Ιωακειμίδου που είναι αντράκι και δεν μασάει από bullying. Χειρότερο bullying του έκανε η ίδια και γι’ αυτό της ζήτησε και συγγνώμη, του έκλεισε το θέατρο 2 μέρες».

«Και που έκανε αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης, το δικαστήριο έχει γίνει από τον κόσμο. Καλό θα ήταν να επιστρέψει στο θέατρο, αλλά να βάλει κάτω τη λογική του, να ζητήσει ένα συγγνώμη και να επανέλθει στη δουλειά του όπως πρέπει να είναι ένας σωστός καλλιτέχνης», κατέληξε.

«Ήμασταν γείτονες με τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν τον μαχαίρωσαν» - Οι δηλώσεις του ηθοποιού για τον κατηγορούμενο

Ο Σπύρος Θεοδόσης μίλησε στην ΟΝ Τime και την Σάσα Σταμάτη για την περίοδο που ήταν γείτονας του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για το περιστατικό που ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μαχαιρώθηκε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έμεναν σε απόσταση 30 μέτρων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και πως δεν θα ξεχάσει ποτέ όταν τον έπιασαν οι γείτονες και τον ρώτησαν: «έμαθες χτες τι έγινε με τον Δημήτρη Λιγνάδη;» με τον ίδιο να απαντά «όχι», λέγοντάς του στη συνέχεια πως κάποιος τον μαχαίρωσε.

Ο Σπύρος Θεοδόσης είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάγαμε, αλλά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι ούτε είχαμε συνεργαστεί. Ένα πρωί με πιάνουν δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη. Μου περιέγραψαν ότι τον μαχαίρωσαν ενώ εκείνος είχε μπει στην πολυκατοικία του. Και κάλεσαν ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Μετά από αρκετό διάστημα τον συνάντησα στην πλατεία, τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι κάποιος μάλλον για ληστεία του την έπεσε στην είσοδο μπαίνοντας στην πολυκατοικία του και τον ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου απάντησε «όλα καλά».

Ο Σπύρος Θεοδόσης αναφέρθηκε και στην Δικαιοσύνη: «Αν αποδειχτούν όλες αυτές οι κατηγορίες εναντίον, είναι πολύ κατακριτέες αυτές, αλλά ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη, γιατί δεν σου κρύβω, ότι λίγο με έχουν τρομάξει κάποιοι συνάδελφοι με το μένος εναντίον του και διαβάζω φράσεις τύπου «κάψτε τον» ή «να βγάλει τον καρκίνο». Πραγματικά έχω σοκαριστεί».

Σπύρος Θεοδόσης για Δημήτρη Λιγνάδη