«Την πήρε ο δ@@@ και την σήκωσε» - Το ακραίο περιστατικό του Τάσου Κωστή με θαυμάστρια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Την πήρε ο δ@@@ και την σήκωσε» - Το ακραίο περιστατικό του Τάσου Κωστή με θαυμάστρια

Ο Τάσος Κωστής μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε σίριαλ στο παρελθόν, αλλά και για κάποιες από τις επιτυχημένους ρόλους του ηθοποιού. Την Τρίτη 26/4 μίλησε και για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Παύλο Χαϊκάλη υποστηρίζοντάς τους.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην "Μαρία την Άσχημη" και συγκεκριμένα σε ένα περιστατικό του με θαυμάστριά του μετά την επιτυχία της σειράς, ενώ για τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε πως δεν είχαν ποτέ φιλικές σχέσεις και πως περιμένει να αποδειχθούν οι κατηγορίες εις βάρος του.

Οι δηλώσεις του Τάσου Κωστή

«Άνθρωποι ηλικίας έως 45 ετών με έχουν μέσα στις καρδιές τους και ξαναγυρίζουν στην παιδική τους ηλικία ακούγοντας τις μεταγλωττίσεις μου σε παιδικές σειρές. Ήταν δική του ιδέα το όνομα του Αστυνόμου Σαϊνη. Το Ρετιρέ ήταν μια σειρά στην οποία ανακάλυπτες Έλληνες. Ότι έκανε η σειρά “Τόλμη και Γοητεία” νομίζουμε ότι πρέπει να το κάνουμε και σε σειρές στην Ελλάδα. Αν αυτό είναι σίριαλ…», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η σειρά “Μαρία η Άσχημη” έκανε επιτυχία και πήγε καλά ακόμα και στις επαναλήψεις. Μια θαυμάστρια ήρθε και μου τράβηξε τα μαλλιά για να δει αν είναι περούκα. Την πήρε ο διάολος και τη σήκωσε. Όταν πρωτομπήκα στη μεταγλώττιση και έπαιρνα 7000 δραχμές το επεισόδιο, αγόρασα τηλεόραση. Είχα κάνει μια διαφήμιση και με τα χρήματα αγόρασα αυτοκίνητο».

Και κατέληξε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπήρξαμε φίλοι. Ήμασταν επαγγελματίες που κοιτούσαμε τη δουλειά μας. Όταν συνεργαστήκαμε, έδινε το 120% στη δουλειά. Μόνο όσοι τον κατηγορούν ξέρουν τι έχει συμβεί, εγώ δεν ήμουν μπροστά. Μένει να αποδειχθεί».

"Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει.." - Ο ηθοποιός σοκάρει με τα σχόλιά του για την δίκη Φιλιππίδη

Ο Τάσος Κωστής, ο οποίος πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις για την ασθένειά του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τις εις βάρος καταγγελίες του.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν αναμενόμενο για τον ίδιο να μην παρευρεθεί ο Φιλιππίδης στην δίκη του, ενώ θεωρεί πως όσοι έχουν αντιμετωπίσει περιστατικά κακοποίησης οφείλουν να μιλάνε την ώρα που συμβαίνει η κακοποίηση, καθώς μετά είναι δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση και για το θύμα, αλλά και για την κοινωνία.

«Περιμένατε να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης; Όχι. Πάντα υπάρχουν οι αναβολές στις δίκες, ποτέ δεν γίνονται στην ώρα τους», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ είμαι της άποψης όταν γίνεται κάτι, να μαζευόμαστε εκείνη την ώρα και να το λέμε. Δεν πρέπει να αφήνουμε το έγκλημα να γίνεται και μετά αφού τελειώσει και περάσουν τα χρόνια να το ξαναθυμηθούμε και να το κάνουμε τώρα.

Δεν γίνεται όμως, τώρα γιατί έχουν γίνει περισσότερα. Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει. Βρωμίζει και μετά ψάχνουμε να το διορθώσουμε, δεν διορθώνεται και δεν γυρίζουν τα πράγματα πίσω. Το να πηγαίνουμε στην τηλεόραση και να λέμε τι θα βγει; Εγώ δεν πρόκειται να πάω, γιατί προτιμάω να μιλάω την ώρα που γίνεται. Προτιμώ να χάσω τη δουλειά μου παρά την αξιοπρέπειά μου».