Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Χρανιώτη και την Γεωργία Αβασκαντήρα

Ο Γιώργος Χρανιώτης με την Γεωργία Αβασκαντήρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς βιώνουν μια από την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο δίπλα στο αγαπημένο τους παιδάκι.

Μάλιστα, και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικού τους λογαριασμούς στα social media μιας και τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές.

Έτσι, αυτή τη φορά το ζευγάρι δεν δίστασε αποφάσισε να περάσει τις Πασχαλινές τους διακοπές οικογενειακώς στην Τήνο. Έτσι, δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν και κάποια τρυφερά στιγμιότυπα από την απόδρασή τους μιας και το συγκεκριμένο νησί το επέλεξαν και για την τέλεση του μυστηρίου του γάμου τους.

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Αβασκαντήρα και του Χρανιώτη

«Απέφυγα κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω του...»

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/3 ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη όπου ανέφερε πως είχε πει στην μητέρα του ότι θα μπορούσε να είχε δεχθεί και ο ίδιος κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά τις απέφυγε επειδή ήταν χειροδύναμος. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στις κακοποιητικές σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά: «Στη διδασκαλία προσπαθώ να αποφύγω αυτά που έχω βιώσει εγώ από καθηγητές μου. Δεν γουστάρω καθόλου τις αυθεντίες. Θεωρώ ότι μαθαίνουμε συνεχώς και ότι δεν μπορούμε να επενδύσουμε πάνω σε αυθεντίες γιατί ο κόσμος τα αλλάζει πολύ γρήγορα. Δεν είχα κάποια λεκτική ή σεξουαλική κακοποίηση στην καριέρα μου.

Θα μπορούσα να έχω, ήταν όλα μπροστά μου. Όπως έχω πει και στη μητέρα μου είμαι χειροδύναμος, ήμουν ανεπτυγμένος σωματικά οπότε το «όχι» μου είχε άλλο αντίκτυπο από ένα παιδάκι που μπορεί να είναι πιο αδύναμο ή θηλυπρεπές από εμένα. Είχα μια πολεμική αντιμετώπιση, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι έτσι. Ήμουν 1.81 ύψος 80 κιλά».