«Νιώσαμε ένα σφίξιμο, μια στεναχώρια...» - Η συγκίνηση της Μενεγάκη για την απώλεια του Ρονάλντο

«Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις ένα παιδί και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Νιώσαμε ένα σφίξιμο, μια στεναχώρια...» - Η συγκίνηση της Μενεγάκη για την απώλεια του Ρονάλντο

H Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της ελένη σχολίασε την Τετάρτη 27/4 τα ατυχές γεγονός, που συγκλόνισε την οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η απώλεια του ενός από τα δύο παιδιά, που κυοφορούσε η γυναίκα του χάθηκε στην γέννα με αποτέλεσμα, ο ποδοσφαιριστής να βυθιστεί σε πένθος.

Η αγάπη του κοινού στο πρόσωπο του ήταν για άλλη μια φορά μεγάλη, αφού έτρεξε με κάθε τρόπο να του συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η παρουσιάστρια με τη σειρά της προσπάθησε ούσα μητέρα να αντιληφθεί το γεγονός και παράλληλα να συλλυπηθεί την οικογένεια.

Η αντίδραση της Μενεγάκη για το θάνατο του παιδιού του Ρονάλντο

«Μάθαμε τα νέα του όλοι. Νιώσαμε ένα τσίμπημα, μία στεναχώρια, ένα σφίξιμο… Είδες τελικά, είτε έχεις πολλά παιδιά και έχει αρκετά, είτε είσαι επιτυχημένος και είναι πάρα πολύ… είτε είσαι καλά με τον άνθρωπό σου, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις ένα παιδί, ακόμα και όταν δεν το έχεις δει γιατί απ’ ότι κατάλαβα το έχασε στη γέννα, το ένα από τα δύο τους παιδιά, και να μην πάθει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ανατριχιάζει το γκολ που αφιέρωσε στον γιο του που έφυγε από την ζωή - Χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως κατά την διάρκεια της γέννησης των δίδυμων παιδιών που περίμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την αγαπημένη του, το ένα δυστυχώς δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Ωστόσο, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έπρεπε να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα καθώς στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, ο Πορτογάλος σταρ μάλιστα σκόραρε στο 34ο λεπτό, μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το γκολ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ στον αδικοχαμένο γιο του, με αποτέλεσμα το γήπεδο να συγκινηθεί με την κίνησή του.