Amber Heard: Χαμός στα social media με βίντεο από τις εκφράσεις της στη δίκη - Την κατηγορούν πως είναι ψεύτικη

Φαίνεται να γελάει δια λίγο και σχεδόν αμέσως να παίρνει την ίδια λυπημένη έκφραση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Amber Heard: Χαμός στα social media με βίντεο από τις εκφράσεις της στη δίκη - Την κατηγορούν πως είναι ψεύτικη

Η υπόθεση της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή στο Hollywood καθώς έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας πολλές απίστευτες αποκαλύψεις, σχετικά με την προσωπική ζωή τους που μόνο ρόδινη όπως φαίνεται δεν ήταν.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο, και ενώ η δίκη βιντεοσκοπείται, αρκετοί είναι εκείνοι που προχώρησαν σε μία ιδιαίτερη παρατήρηση. Στην προσπάθειά της να κερδίσει η Heard, ξέχασε ότι η δίκη βιντεοσκοπείται και υπάρχουν κάμερες στην αίθουσα και έκανε κάποιες εκφράσεις που συζητήθηκαν δεόντος.

"Δίκασαν" την Amber Heard οι χρήστες των social media

Το πρόσωπο της καθ΄όλη τη διάρκεια στο δικαστήριο εμφανίζεται σκυθρωπό και στεναχωρημένο, σαν να βρίσκεται ένα βήμα πριν βάλει τα κλάματα, ενώ σε άλλο πλάνο που δημοσιεύτηκε από τις κάμερες της δικαστικής αίθουσας, οι χρήστες των social media, θεώρησαν ότι η στενοχωρημένη κακοποιημένη σύζυγος είναι άλλος ένας ρόλος μιας και ενώ μιλάει με τη δικηγόρο της φαίνεται να γελάει για κλάσματα του δευτερολέπτου και σχεδόν αμέσως να παίρνει την ίδια έκφραση, με την οποία εμφανίζεται στη δίκη τον τελευταίο καιρό.

Κάνει το γύρο του διαδικτύου το σοκαριστικό βίντεο με τον Johnny Depp να διαλύει την κουζίνα τύφλα στο μεθύσι

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Τζόνι Ντεπ είναι καταιγιστικές και αν αποδειχθεί πως ισχύουν, άκρως σοβαρές καθώς η δίκη ανάμεσα στον γνωστό ηθοποιό και την πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ συνεχίζεται με απίστευτες μαρτυρίες στο χώρο του δικαστηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τον Τζόνι Ντεπ να ουρλιάζει ενώ παράλληλα ακούγονται χτυπήματα στους τοίχους.

Από την άλλη, ακούγεται η Χερντ να λέει: «Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δεν νομίζω. Έπινες όλο αυτό το πρωί; Σπας τα πάντα».