«Δεν τρέφω κανένα σεβασμό, είναι βλάκας!» - Ο πατέρας της Meghan "στολίζει" τον Πρίγκιπα Χάρι

Δεν έχει πρόσκληση για το Ιωβηλαίο αλλά θέλει να πάει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν τρέφω κανένα σεβασμό, είναι βλάκας!» - Ο πατέρας της Meghan

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, ο οποίος είχε απασχολήσει ιδιαίτερα με την αδικαιολόγητη στάση του στην γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, καθώς την είχε ντροπιάσει σε όλο τον πλανήτη με όσα έλεγε, "ξαναχτυπά" και σε αυτές τις δηλώσεις του για το γαμπρό του, προκαλεί για ακόμα μία φορά, παρότι όπως υποστηρίζει, επιθυμεί να τα βρουν.

Οι δηλώσεις του Τόμας Μαρκλ για τον Πρίγκιπα Χάρι

Μιλώντας για τη βασιλική οικογένεια από το Μεξικό στο οποίο μένει αυτό το διάστημα, ο Thomas αποκάλυψε πως έχει προγραμματίσει να βρεθεί στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο τον Ιούνιο και τόνισε πως θα ήθελε παράλληλα να γνωρίσει τα εγγόνια του Archie και Lilibet.

Ο Markle θα ταξιδέψει μαζί με τον Wooton και ελπίζει πως παρά το γεγονός πως δεν έχει πρόσκληση για το Ιωβηλαίο, θα συναντήσει από κοντά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και γιατί όχι και την κόρη του μετά από τέσσερα χρόνια, άπειρες προσβολές και δικαστικές διαμάχες.

«Θέλω να δείξω τον σεβασμό μου στη βασίλισσα, θέλω να τους δείξω και να εξηγήσω στη βασίλισσα πως όλη η οικογένεια μου σέβεται την ίδια και τους royals, τους θαυμάζουμε και θέλουμε να ξέρουν πώς νιώθουμε για εκείνους», τόνισε ο Markle ο οποίος θέλει να μπορέσει να ευχαριστήσει τον Κάρολο που συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία αντί εκείνου στον βασιλικό γάμο.

Για τον Πρίγκιπα Χάρι ανέφερε: «Είναι γελοίο όλο αυτό, ξέρει καλά ότι θα έχει ασφάλεια. Είναι ασφαλής σε μια τέτοια περίσταση, δεν κατανοώ γιατί λέει αυτά που λέει και δεν τρέφω κανένα σεβασμό για τον άντρα αυτό, είναι βλάκας. Φέρεται σαν παιδί, ακολουθεί την κόρη μου σαν παιδί, δεν είναι άντρας, ήταν στον στρατό, αλλά όλο παραπονιέται, έχει έναν αδερφό που είναι σωστός άντρας και έναν πατέρα που είναι αληθινός άντρας και ο ίδιος δεν λέει να μεγαλώσει», τόνισε ο Thomas.

Ο Μarkle έκλεισε τη συνομιλία του τονίζοντας πως πιστεύει ότι όταν η κόρη του ακούσει πως ο ίδιος θα είναι στο Ιωβηλαίο, η ίδια θα εμφανιστεί.

«Πιστεύω πως όταν μάθουν ότι εγώ θα είμαι εκεί, εκείνοι δεν θα έρθουν. Αν όμως έρθουν, θα λάτρευα να τους δω και να τους μιλήσω. Να δούμε τι πήγε στραβά και να το διορθώσουμε. Δεν το βλέπω να γίνεται αλλά θα το προσπαθήσω», είπε ο Thomas.

Η πρώτη συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι μετά την συνάντηση με την Ελισάβετ - Το παλάτι "τρέμει" για το τι θα αποκαλύψει

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες μέρες, αφότου έγινε γνωστή η επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι και τη Βασίλισσα Ελισάβετ, για πρώτη φορά μετά την επεισοδιακή αποχώρηση τους από αυτό τον Μάρτιο του 2020. Η δούκισσα του Σάσεξ και ο Πρίγκιπας Χάρι, επισκέφθηκαν την μεγαλειότατη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανά τον κόσμο πήραν φωτιά.

Ο Πρίγκιπας Χάρι μάλιστα έδωσε νέα συνέντευξη σε μεγάλο αμερικανικό δίκτυο, και ένα απόσπασμα ήδη μεταδόθηκε, και αναφέρεται σε αυτή την επίσκεψη ωστόσο απομένει ένα ακόμη και ήδη υπάρχουν φόβοι ότι θα εκτοξευτούν βόμβες.

Στο πρώτο απόσπασμα της συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι στην παρουσίαστρια Hoda Kotb του NBC Today που ήδη μεταδόθηκε, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με την βασίλισσα Ελισάβετ, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, κατά τη σύντομη στάση που έκαναν στη Βρετανία πριν προσγειωθούν στην Ολλανδία για τα Invictus Games.

Μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι «διασφαλίζει ότι η βασίλισσα προστατεύεται και ότι έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», ενώ εξήρε τη «μεγάλη αίσθηση του χιούμορ» της βασίλισσας και δήλωσε ότι ήταν «πολύ ωραίο που την συνάντησα».

«Ηταν υπέροχα που ήμουν μαζί της. Ήταν τόσο ωραίο να τη βλέπω, είναι σε εξαιρετική φόρμα», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι. «Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου και απλά φροντίζω να είναι προστατευμένη και να έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της. Τόσο η Μέγκαν όσο και εγώ ήπιαμε τσάι μαζί της, οπότε ήταν πολύ ωραίο να την συναντήσουμε».