Με μακριά καπαρντίνα στο κέντρο της Αθήνας ο Γαβαλάς - Ο άντρας που είχε στο πλευρό του

Τράβηξαν τα βλέμματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μακριά καπαρντίνα στο κέντρο της Αθήνας ο Γαβαλάς - Ο άντρας που είχε στο πλευρό του

Ο Λάκης Γαβαλάς απαθανατίστηκε το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα 26/4 σε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας παρέα με το μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλο. Οι δύο προχωρούσαν χαλαροί και αμέριμνοι στου δρόμους κάνοντας φανερή την καλή και φιλική σχέση, που του συνδέει.

Οι δύο άντρες παρά τα γυαλιά ηλίου, που φόραγαν τράβηξαν όλα τα βλέμματα λόγω του στυλάτου και μοντέρνου ντυσίματος, που είχαν κάνει. Ο Λάκης άλλωστε είναι γνωστό πως κάνει πάντα πολύ εκκεντρικές επιλογές, αφού ακόμα και όταν πήγε σε γύρισμα σε οικοδομή, δεν έβαλε τίποτα τυχαίο και απλό.

Η βόλτα του Λάκη Γαβαλά στο κέντρο της Αθήνας

Λάκης Γαβαλάς

«Τους τρεις πρώτους μήνες...» - Η εξομολόγηση του Γαβαλά για την εμπειρία του μέσα στη φυλακή

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Star, Breakfast at Star, το πρωί της Τρίτης 12/4, και μίλησε για την εμπειρία του μέσα στη φυλακή, αλλά και στα θετικά που αυτή του προσέφερε στην μετέπειτα ζωή του, λίγο καιρό μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις για τον σύντροφό του.

Παρόλο που το πρώτο διάστημα της παραμονής του εκεί πέρασε αρκετά δύσκολα όσον αφορά την ψυχολογία του, στη συνέχεια κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να αναπτύξει αυτό το βίωμα σε κάτι θετικό που θα μπορούσε να τον βελτιώσει και στην προσωπική του ζωή, αλλά και στον επαγγελματικό του τομέα.

«Δεν το βάζω κάτω, η φυλακή για μένα υπήρξε η συνείδησή μου, η πειθαρχία μου. Όλα αυτά για μένα είναι μια κακή ή καλή φυλακή. Μου αρέσει να αισθάνομαι ότι ανήκω στην πειθαρχία μου… Είμαι πολύ χορτασμένος από υπέροχα πράγματα στη ζωή μου, έχω ακόμη και σήμερα ανθρώπους που με αγαπάνε, σταθερούς φίλους και αυτό είναι βάλσαμο. Αν δεν περάσεις ένα στρες, μια κακουχία πώς θα ξέρεις τι είναι βάλσαμο για σένα;

Τους 3 πρώτους μήνες στη φυλακή μου έφυγε η μαγκιά, γιατί κατέρρευσε όλο το σύστημα. Ήμουν ένας άνθρωπος υπερήφανος, πετυχημένος, όλοι οι ξένοι με ήθελαν, συνεργαζόμουν μαζί τους. Δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι ήταν ένα οικονομικό έγκλημα που μπήκα μέσα. Μετά ζήτησαν διαφυγόντα κέρδη. Ήθελα να ρισκάρω για το καλό της χώρας μου, δεν πέτυχε αυτό. Τρεις μήνες αναρωτιόμουν συνέχεια τι έκανα λάθος.

Όταν πέρασαν οι τρεις μήνες και είδα ότι με κοροϊδεύουν οι δικηγόροι και το σύστημα είπα Λάκη μου γύρνα πίσω στο κανονικό σου, βάψε μαλλάκι, βάλε το άρωμα σου. Η κοινωνία μου χρωστάει και της χρωστάω ανταλλάγματα. Γεννήθηκα έμπορος, παρά το ότι πέρασα από το καλλιτεχνικό…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.