«Στην αρχή δεν μπορούσα να...» - Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μιλά για την τεράστια αλλαγή στη ζωή του

Μας δίνει και κάποια spoiler για τη σειρά!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Στην αρχή δεν μπορούσα να...» - Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μιλά για την τεράστια αλλαγή στη ζωή του

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο ταλαντούχος αυτός νέος που τον γνωρίσαμε καλύτερα αυτή τη σεζόν μέσα από τη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη το μεσημέρι της Τετάρτης 27/4 και μίλησε για τη αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή του αλλά και για την επιτυχία που βιώνει μέσα από τον ρόλο που υποδύεται καθώς οι θαυμάστριες του λένε επικές ατάκες!

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Σκουρλέτη για τον ρόλο του

«Είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος και μία πρόκληση για εμένα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω αυτόν τον ρόλο» δηλώνει.

Όπως λέει το καθημερινό σίριαλ είναι ένα μεγάλο σχολείο και στην αρχή είχε μεγάλο άγχος καθώς αποτελεί ο πρώτος μεγάλος του τηλεοπτικός ρόλος και δεν μπορούσε καθόλου να τον βλέπει στην τηλεόραση. «Είναι η Λυδία Κονιόρδου που κουβαλά μία τεράστια ιστορία στην πορεία της, αλλά όταν τη γνωρίσεις είναι τόσο φιλική, τόσο οικεία, καλή και επικοινωνιακή, που το άγχος φεύγει.

Στην ερώτηση, ποιο άτομο κάλεσε πρώτο για να ρωτήσει πως του φάνηκε στη σειρά, απάντησε πως ήταν ο πατέρας του, προσθέτοντας πως πάντοτε στις σημαντικές αποφάσεις της ζωής του στρέφεται προς την οικογένειά του. Αποκάλυψε πως το άγχος σύγκρισης με τον πατέρα του και σκηνοθέτη, Γιάννη Σκουρλέτη, υπήρχε μόνο στο πρώτο έτος της σχολής.

Ο Αλέξης Σκουρλέτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνέχεια της σειράς, δίνοντας κι ένα περίπου spoiler, καθώς δήλωσε πως θα συμβούν κρίσιμα γεγονότα και ο Αλέξης θα βιώσει ξανά ορισμένα «χτυπήματα» τα οποία ενδέχεται να τον οδηγήσουν να βλάψει και τον εαυτό του, ίσως ανεπανόρθωτα.

«Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» είχε παραχωρήσει και παλαιότερα συνέντευξη ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Η γη της Ελιάς» όπου σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης καθώς έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του αλλά και για τα στερεότυπα γύρω από τις καθημερινές σειρές. Ο ίδιος δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά του και να αποκαλύψει πως στην περίοδο που ξεκίνησε ο κορωνοϊός ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, κάτι το οποίο έφερε αναστάτωση στη ζωή του.

«Όταν ήρθε ο Covid, εμείς σαν οικογένεια είχαμε κι άλλο πρόβλημα επειδή ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν αρκετά δύσκολο όλο αυτό, σφίξαμε τα δόντια και το αντιμετωπίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο διάστημα και με την πανδημία.

Με πίστη τα καταφέραμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος. Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει. Μόλις είδαμε τις εξετάσεις ότι όλα ήταν καλά, για πρώτη φορά έκλαψα από χαρά. Η χαρά δεν περιγράφεται όταν τα πράγματα πάνε καλά σε τέτοιες καταστάσεις» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Από την άλλη, σχετικά με το θέμα της δέσμευσης, ο ηθοποιός είπε: «Φοβάμαι τη δέσμευση. Από το να έχω μια σχέση και να πιέζομαι, καλυτέρα να είμαι ελεύθερος».