«Ντρέπομαι να με δω...» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε για την παρουσίαση του "Πρωινού Καφέ"

«Ήμουν τόσο άπειρη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ντρέπομαι να με δω...» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε για την παρουσίαση του

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία υπήρξε πολύ συγκινημένη, στην εκπομπή της Τετάρτης 27/4 καλωσόρισε τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και μίλησαν για τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως στα πρώτα επεισόδια της σειράς που προβλήθηκαν στην τηλεόραση δεν επιθυμούσε να τα παρακολουθεί, καθώς ένιωθε άβολα να βλέπει τον εαυτό του. Με αφορμή αυτό το σχόλιο, η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στις δικές της πρώτες εμφανίσεις και συγκεκριμένα για την παρουσίαση του "Πρωινού Καφέ".

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ

«Έχω δει κάποια ψιλοπλάνα, κάποιες στιγμές που κρύβω και τα μάτια μου γιατί ντρέπομαι να με δω. Δεν θέλω να θυμηθώ πως ήμουνα, γιατί δεν ξέρω πώς ήμουνα. Ήμουν τόσο άπειρη σε βαθμό που δεν περιγράφεται», δήλωσε η ίδια.

Έμεινε άφωνη στον αέρα της εκπομπής - Τι συνέβη;

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε και πάλι στην εκπομπή «Ελένη» όπου καλωσόρισε και πάλι τους αγαπημένους της τηλεθεατές καθώς ήταν φουλ ανανεωμένη αλλά και μαυρισμένη μετά από τις διακοπές του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο Κορωπί όπου μεταξύ άλλων συνάντησε την ηθοποιό, Τατιάνα Παπαμόσχου η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι». Μάλιστα, η παρουσιάστρια του MEGA έμεινε άφωνη βλέποντας την ηθοποιό.