"Χαμός" στο instagram με την topless φωτογραφία της Καρολίνας Καλύβα - Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Άναψε φωτιές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Καρολίνα Καλύβα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor όπου αναμφίβολα άφησε το δικό της στίγμα καθώς παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο, η ίδια αγαπήθηκε αρκετά από τους τηλεθεατές.

Πλέον η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ίδια δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη μιας και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά κατάφερε να "ανάψει" τα αίματα για άλλη μια φορά καθώς πόζαρε topess στο instagram προκαλώντας δεκάδες αντιδράσεις στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Καρολίνας Καλύβα

Κόλαφος η Καρολίνα για τα γυμνά πλάνα - « Το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο...»

Πριν από λίγο καιρό η Καρολίνα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και εξομολογήθηκε για την εμπειρία που κέρδισε μέσα από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης μέσα σε όλα απάντησε και για τα γυμνά πλάνα που προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις.

«Το ασπάζομαι στη ζωή μου αυτό. Το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει κι έτσι γεννιέσαι. Δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται για το σώμα του. Ούτως ή άλλως εγώ από την πρώτη στιγμή κινήθηκα στον χώρο ελεύθερη και χωρίς πίεση για τις κάμερες. Εκείνη τη στιγμή στην παραλία βρεθήκαμε σε συζητήσεις με τα παιδιά για αυτό το θέμα και το κάναμε».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την ρώτησε αν ο αδελφός της ενοχλήθηκε, με την ίδια να απαντά: «Ο αδελφός μου το ξέρει, ότι είμαι ελεύθερη και το κάνω στη ζωή μου, ειδικά όταν κατεβαίνω στον Άγιο Σώστη».