Στο νοσοκομείο η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη - Δύσκολες στιγμές

Η ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη - Δύσκολες στιγμές

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη και την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Μετά το όμορφο Πάσχα που πέρασε με τα παιδιά του, ο ηθοποιός βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας ρου στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη για την μητέρα του

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους γιατρούς του νοσοκομείου Σωτηρία, σε διαφορετική πτέρυγα αυτή τη φορά, για την φροντίδα το ενδιαφέρον, την κατανόηση, το χαμόγελο τους σε όλους μας και στη μητέρα μου, σε ασθενείς και συνοδούς. Κάθε μέρα αλλά ακόμα περισσότερο στις δύσκολες στιγμές μας, ας θυμόμαστε τα λόγια ενός εκ των σπουδαίων ζωγράφων «Υπάρχουν πάντοτε λουλούδια για αυτούς που θέλουν να τα βλέπουν» Henri Matisse. Το τι και πως βλέπουμε μπορεί να είναι επιλογή μας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης του.

«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί...»

O Kρατερός Κατσούλης έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 6/3 στο Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες εικόνες που φέρνει σε όλους μας ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ο ηθοποιός έχει αποδείξει κατά καιρούς πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είναι και φυσικά η φρίκη του πολέμου δεν τον αφήνει αδιάφορο ειδικά όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει για αυτόν στα παιδιά του.

Μπορεί ο Κρατερός να ζει σε χωριστό σπίτι από την Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο η σχέση με τα δύο του παιδιά δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό. Περνάνε πολύ χρόνο μαζί και μιλάνε για πολλά θέματα, μιας και βρίσκονται σε μια ηλικία με πολλές απορίες!

«Έχω ασπαστεί εδώ και χρόνια την αγάπη και το φως και με θυμώνει η κοινωνική αδικία δυσκολεύομαι να εξηγήσω τη χυδαιότητα και την ανηθικότητα των ανθρώπων και όταν εκφράζεται μάλιστα με μία τέτοια μορφή πολέμου».

«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί με έναν τρόπο που να καθησυχάσεις πρώτα τον φόβο και την ανασφάλεια που δημιουργεί η κατάσταση και μετά να τους εξηγήσεις ότι πρέπει να ενδιαφερόμαστε γιατί δεν έχει σημασία που δεν γίνεται εδώ αλλιώς είμαστε κατεστραμμένοι».