Αποχωρίστηκε τα πλούσια μακριά της μαλλιά η Κλέλια Ανδριολάτου - Δείτε το νέο της λουκ

Τόλμησε να κάνει πολύ κοντό καρέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποχωρίστηκε τα πλούσια μακριά της μαλλιά η Κλέλια Ανδριολάτου - Δείτε το νέο της λουκ

Η Κλέλια Ανδιολάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα ξεκινήσει σύντομα, καθημερινά, δίνει μία ευχάριστη νότα στην ημέρα μας μέσα από τις στιγμές που μοιράζεται με το κοινό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το νέο λουκ της Κλέλιας Ανδιολάτου

Η εικόνα στην οποία την είχαμε συνηθίσει ήταν αυτή της ξανθιάς κοπέλας με τα πλούσια μαλλιά που της προσέδιδαν μία άγρια και ατίθαση ομορφιά, ωστόσο, αυτό πλέον έχει αλλάξει. Η ηθοποιός κουρεύτηκε και η μακριά της χαίτη αντικαταστάθηκε από ένα πολύ κοντό καρέ. Το νέο της λουκ είναι τολμηρό, αλλά της ταιριάζει απίστευτα. Εσείς τι πιστεύετε;

Το νέο κούρεμα της Κλέλιας Ανδιολάτου

Το νέο λουκ της Κλέλιας Ανδιολάτου

Κλέλια Ανδιολάτου

Ξέσπασε η ηθοποιός μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα σημάδια στα πόδια της

Πριν από λίγο καιρό η Κλέλια Ανδριολάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της, στην οποία δεν έκρυψε τα σημάδια που έχει στο πόδι της. Όπως φαίνεται η ηθοποιός είχε ένα μικρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Ωστόσο, δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια - σύμφωνα με την ίδια - και πήρε θέση επί του θέματος. Η ίδια τοποθετήθηκε με ένα story, αναρτώντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Πριν από 2 μέρες αποφάσισα να ανεβάσω τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ μου, έτσι αυθόρμητα και γεμάτη ευτυχία από την τιμή που μου προσφέρθηκε να αρραβωνιάσω την καλύτερή μου (έναν από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω την τιμή να πορεύομαι στη ζωή μου). Ακολούθησαν κάποια σχόλια για τα σημάδια στα πόδια μου.

Δεν στεναχωρήθηκα αλλά ένιωσα την ευθύνη μέσα από εμένα και τη συνθήκη μου να μοιραστώ τα εξής: Tα σημάδια μου είναι η δύναμή μου και η πλησιέστερη απόδειξη των ονείρων που μπορώ να καταφέρω. Είναι ομορφιά γιατί είναι ιστορία και είναι χρήσιμη για την ζωή μας και την εξέλιξή μας. Και κυρίως είναι σημάδια αγάπης γιατί μου υπενθυμίζουν πόσους ανθρώπους έχω γύρω μου και με στηρίζουν κάθε μέρα. Για όλους αυτούς τους λόγους εγώ κρατάω το χαμόγελο και ότι έγινα κουμπάρα στην παιδική μου φίλη. Φιλί σε όλους και καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κλέλια Ανδριολάτου πόδια σημάδια