«Απέρριψα ρόλους επειδή...» - Η Βάνα Πεφάνη εξομολογείται για την απουσία της από το τηλεοπτικό "γυαλί"

Μίλησε και για την συνεργασία της με την Τζένη Καρέζη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Απέρριψα ρόλους επειδή...» - Η Βάνα Πεφάνη εξομολογείται για την απουσία της από το τηλεοπτικό

Η Βάνα Πεφάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, το πρωί της Πέμπτης 28/4, και αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την επιλογή της να απέχει από αυτή, για την Τζένη Καρέζη με την οποία συνεργάστηκε και της οποίας κυκλοφορεί σπάνια φωτογραφία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για την μυθοπλασία.

Οι δηλώσεις της Βάνας Πεφάνη

«Μόλις βγήκα από τη σχολή είχα την τύχη να παίξω δίπλα στη Τζένη Καρέζη και τον Κώστα Καζάκο. Ήταν ένας τεράστιος ρόλος σε ένα κορίτσι 21 ετών. Η Καρέζη έκανε τη μητέρα μου, είχα τρομακτική στήριξη πάνω στη σκηνή.

Την κοίταζα με τεράστια μάτια και μου έλεγε μετά “μη με κοιτάς με τα μάτια γουρλωμένα γιατί καταλαβαίνω ότι υποφέρεις”. Είχε πολύ χιούμορ», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Μου αρέσουν πολύ και η σκηνοθεσία και η υποκριτική, αλλά πάντα θα είμαι ηθοποιός. Ήταν επιλογή μου να σταματήσω την τηλεόραση, αλλά όταν θέλησα να επιστρέψω είχε σταματήσει η μυθοπλασία. Απέρριψα ρόλους στην τηλεόραση επειδή ήθελα να δείξω κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε έπειτα.

Η ηθοποιός σε μια σπάνια συνέντευξη της - Τα μυστικά της Εδέμ και η αποχή

Για την απόφασή της να αποτραβηχτεί από την τηλεόραση μετά “Τα Μυστικά της Εδέμ” μίλησε η Βάνα Πεφάνη στο “φλΕΡΤ” και τη Νάντια Κοντογεώργη. Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε παράλληλα ότι της λείπει η τηλεόραση, αλλά δεν θα δεχθεί πρόταση, η οποία δεν της αρέσει πολύ ή δεν είναι αυτό που θέλει.

«Εγώ δεν είχα ξανακάνει καθημερινό σίριαλ. Τα “Μυστικά της Εδέμ” είχαν τρομερή επιτυχία, ήταν όπως είναι σήμερα οι Άγριες Μέλισσες. Δεν με ενοχλούσε η αγάπη του κόσμου, αλλά με ενοχλούσε ότι αυτή η εικόνα της Αμαλίας, του ρόλου μου, ήταν πολύ έντονη στους ανθρώπους και πια είχαν πάψει να με φωνάζουν Βάνα και ήταν η… Αμαλία. Για να… ησυχάσει η ψυχούλα μου, έπρεπε να φύγει αυτή η εικόνα.

Μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι ένα μέσο που το έχω υπηρετήσει με πολύ σεβασμό και με πολλή δουλειά. Μου λείπει, αλλά όχι τόσο ώστε να δεχθώ μια πρόταση που δεν θα μου αρέσει πολύ, ένα ρόλο που δεν νομίζω ότι θα μου προσφέρει κάτι», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Πεφάνη. Δείτε την Νάντια Κοντογεώργη να βουρκώνει στην εκπομπή της!