Η αθέατη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη: Μαζί με φουσκωμένη κοιλίτσα

Ήταν έγκυος στα μοναχοπαίδια τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αθέατη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη: Μαζί με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μπορεί οι φυλλάδες της εποχής να τις ήθελες τσακωμένες, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους ήταν φίλες. Ο λόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, δύο από τις μεγαλύτερες stars του ελληνικού κινηματογράφου. Οι δυο τους είχαν πολλά κοινά, περισσότερα από όσα γνωρίζουμε.

Η αθέατη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Τζένης Καρέζη

Οι δύο κυρίες αποφοίτησαν μαζί από το Εθνικό Θέατρο, πάλεψαν μαζί σε μια ανδροκρατούμενη αγορά εργασίας και επικράτησαν των αντρών, παίρνοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους και οι δύο όμως μας αποχαιρέτησαν νωρίς, καθώς έφυγαν στα μέσα της δεκαετίας του 1990. (Δείτε πόσο χρονών πέθανε η Αλίκη)

Η φήμη για τη μεταξύ τους σχέση, μέχρι και σήμερα, είναι σαν πέπλο που τις σκεπάζει, αφού ο Τύπος τις ήθελε να κοντράρονται διαρκώς. Κι όμως, όπως όλα δείχνουν, οι δύο κυρίες του κινηματογράφου είχαν μια σχέση αγάπης. Την πραγματική τους σχέση πλέον την γνωρίζουμε μέσα από τις λίγες φωτογραφίες που βλέπουν μία μία το φως της δημοσιότητας.

Οι δύο πρωταγωνίστριες γέννησαν από έναν γιο η κάθε μία, ενώ έμειναν έγκυος την ίδια περίοδο. Τότε η φιλία τους δυνάμωσε, καθώς πέρναγαν πολλές ώρες την ημέρα μαζί. Αυτό αποδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία που τις δείχνει μαζί με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Η Τζένη Καρέζη είχε ένα ύφος μπλαζέ, χάλασε ο χαρακτήρας της μετά το γάμο με τον Καζάκο»

Ο γνωστός σχεδιαστής, Φιλήμων παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για την Τζένη Καρέζη καθώς είπε χαρακτηριστικά: ότι μετά από τον γάμο της με τον Καζάκο χάλασε ο χαρακτήρας της.

Αν σας έλεγα Καρέζη ή Βουγιουκλάκη, ποια θα προτιμούσατε;

Καμία από τις δύο. Εγώ έντυσα και την Τζένη. Απλά η Τζένη ήταν λίγο πιο υποφερτή. Ομως μετά τον γάμο της με τον Καζάκο χάλασε ο χαρακτήρας της. Είχε αποκτήσει ένα ύφος μπλαζέ και δεν την ενδιέφερε τίποτα!

Τη Μιμή Ντενίση πώς τη βρήκατε και την κάνατε μοντέλο σας;

Τότε η Μιμή πήγαινε στο Κολλέγιο. Εγώ λοιπόν έκανα κάποια φιλανθρωπικά γκαλά. Μέσα στα κορίτσια του Κολλεγίου που έντυσα ως μοντέλα ήταν και η Μιμή. Συνεπέστατη, αξιοπρεπέστατη και πάντα κυρία. Είναι μια γυναίκα με τεράστια μόρφωση, όμως έχω μια διαίσθηση ότι δεν είναι ευτυχισμένη στη ζωή της.

Ωστόσο ντύσατε και την Τζάκι Κένεντι, αλλά και τη Χριστίνα Ωνάση!

Την Τζάκι την έντυνα για χρόνια για τις δεξιώσεις. Η Χριστίνα ήρθε σε μένα όταν πέθανε ο πατέρας της, ο Αρίστος, και μου ζήτησε να της ράψω μαύρα ρούχα. Είναι αυτά που κυκλοφορούν στις φωτογραφίες, όταν γινόταν η κηδεία του. Επίσης, η Γουλανδρή μού είχε φέρει στο ατελιέ τη μεγάλη σταρ Μέρλι Ομπερον της οποίας είχα πάρει τα μέτρα και της έστελνα στο Ακαπούλκο τις ωραιότερες τουαλέτες μου.