«Κάπου ώπα» - Άγριος καβγάς στον αέρα της Super Κατερίνας ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Πουλόπουλο για την Ιωάννα Τούνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάπου ώπα» - Άγριος καβγάς στον αέρα της Super Κατερίνας ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Πουλόπουλο για την Ιωάννα Τούνη

Στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, σχολιάστηκε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη αναφορικά με τον θάνατο της μητέρας της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος ήρθαν σε αδιανόητη σύγκρουση μεταξύ τους, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως το μίσος που δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη για τον τρόπο που πενθεί είναι λογικό εξαιτίας της ελευθερίες του διαδικτύου, την ίδια στιγμή που ο δεύτερος ξέσπασε υποστηρίζοντας πως σε αυτές τις περιπτώσεις ο κόσμος οφείλει να αντιμετωπίζει τον συνάνθρωπό του με σεβασμό.

Η λεκτική σύγκρουση του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Γιάννη Πουλόπουλου στον αέρα της Super Κατερίνας

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους… Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εκνευρισμένος επισήμανε: «Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου! Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

Η απάντηση που πήρε ήταν: «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους! Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, από την άλλη πλευρά, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, ανέφερε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι γράφει. Θέλω να θυμάμαι εγώ με την Ιωάννα την μαμά της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά αγάπησα πολύ περισσότερο την Ιωάννα όταν γνώρισα την μητέρα της και θέλω να τελειώσει εδώ».

«Πως πρέπει να πενθήσει; Είναι νέος άνθρωπος» - Ξέσπασε στη Super Κατερίνα ο Αλεξάνδρου για τα σχόλια που δέχεται η Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγο πριν από τα σχόλια των άλλων δύο συμμετεχόντων του πάνελ της εκπομπής, πήρε ξεκάθαρη θέση για όσους κρίνουν την σύντροφό του για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση.

«Στην αρχή της εκπομπής, έμπαινα σε μια διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Για μένα πλέον, έχει πάψει αυτό. Δε μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κρύβονται πίσω από έναπ πληκτρολόγιο, από ψεύτικα προφίλ, έχουν χτίσει έναν δικό τους μικρόκοσμο και τους απασχολεί μόνο το γεγονός τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος.

Για κάποιον άνθρωπο που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο… Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο; Πως πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση και τα λίγα λόγια που της έλεγε ήταν “σε παρακαλώ φύγε από εδώ μέσα, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι εκεί έξω και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες”.

Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πως πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας.

Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω… Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δε μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.