Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Τούνη μετά το χαμό της μαμάς της - «Θα πενθήσω όπως θέλω»

Τα σχόλια που την "εξόργισαν"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Τούνη μετά το χαμό της μαμάς της - «Θα πενθήσω όπως θέλω»

Τα πρώτα λόγια της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα Τούνη λίγο μετά την πρώτη ανάρτηση που έκανε με τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας, μίλησε για τις δύσκολες αυτές μέρες που βίωσε και για τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που εξέλαβε τα οποία την πρόσβαλαν σχετικά με τον τρόπο που πενθεί.

Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Τούνη μετά το θάνατο της μαμάς της

Η ίδια φανερά συγκινημένη θέλησε να τοποθετηθεί και για τα θετικά και για τα αρνητικά σχόλια, μέσα από βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, και η αλήθεια είναι πως μέσα από τα λεγόμενά της φαίνεται πως έλαβε τεράστιο "κύμα" στήριξης απο τον κόσμο, όμως ακόμα και σε αυτές τις στιγμές υπάρχουν κει εκείνοι που περιμένουν στη γωνία για να κρίνουν. Η ίδια συμπλήρωσε πως θα πενθήσει όπως θέλει εκείνη τον άνθρωπό της, αδιαφορώντας για τα άσχημα σχόλια κάποιων.

«Χαίρομαι που γνώρισα την Μητέρα...» - Το συγκινητικό μήνυμα του Αλεξάνδρου στην ανάρτηση της Τούνη για τη μαμά της

Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους αλλά ειδικότερα μετά το χαμό της μαμάς της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στέκεται σαν βράχος στο πλάι της Ιωάννας Τούνη και το αποδεικνύει σε κάθε στιγμή. Η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατό της μιλώντας για λόγια που λυγίζουν και τους πιο δυνατούς, με τον σύντροφό της να απαντά από κάτω με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αγάπης.

Ο σύντροφός της έγραψε κάτω από την ανάρτησή της: «Χαίρομαι που γνώρισα την Μητέρα όπως την είπα και της άρεσε που ήταν όλα αυτά που ανέφερες και αλλά τόσα που δεν είπες …. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που μας είπε και ειδικά το επιφυλάσσομαι …… Σ’ αγάπησα λίγο παραπάνω γιατί είδα τη μαμά έχεις …. Εμείς είμαστε ομάδα μην το ξεχνάς»