Που βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη μια εβδομάδα μετά το θάνατο της μαμάς της - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

«Δεν είναι εύκολο και δεν είναι και διαχειρίσιμο το γεγονός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Που βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη μια εβδομάδα μετά το θάνατο της μαμάς της - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Βαρύ είναι το πένθος που ζει η Ιωάννα Τούνη εδώ και μερικές ημέρες. Πριν μια εβδομάδα η αγαπημένη της μητέρα έχασε τη χρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή. Η instagrammer έχει εξαφανιστεί από τα social media, ενώ προτιμά να μένει στο σπίτι με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος βρίσκεται βράχος στο πλευρό της.

Σήμερα, Τρίτη 26/4 το μοντέλο στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε την ψυχολογία της, ενώ μίλησε και για τα άσχημα σχόλια που άκουσε όταν βγήκε το βίντεο όπου την έδειξε μετά την κηδεία της μαμάς της στην εκκλησία.

Όσα αποκάλυψε ο Αλεξάνδρου για την Τούνη

«Δεν είναι εύκολο και δεν είναι και διαχειρίσιμο το γεγονός όλο αυτό που συνέβη. Η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, ήταν το μόνο άτομο το οποίο ουσιαστικά ήταν πολύ κοντά», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Είναι και αυτοί που έγραψαν κακά σχόλια από κάτω. Επειδή πήγαμε στην εκκλησία, ο κόσμος έλεγε γιατί να βγεις και που είναι το πένθος σου».

«Είναι μαζί μου εδώ τώρα», σημείωσε.

Η πρώτη κοινή ανάρτηση Τούνη - Αλεξάνδρου μετά από τον θάνατο της μητέρας της

Όπως είναι λογικό η ίδια δεν είναι και στα καλύτερά της καθώς από πολύ μικρή ηλικία η μητέρα της είχε και τους δυο ρόλους στο σπίτι τους καθώς παλιότερα είχε μιλήσει "ανοιχτά" για την απώλεια του πατέρα της από την ζωή της.

Όπως και να έχει, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος είναι ο σύντροφός της παραμένει στο πλευρό της, αυτές τις δύσκολες ώρες καθώς από την ώρα που ενημερώθηκε πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στην αγαπημένη του.

Μάλιστα, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής 22/4 ο ίδιος δημοσίευσε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι την ώρα που έχουν ξυπνήσει.

Ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου