Ντυμένη στα μαύρα και καταρρακωμένη η Ιωάννα Τούνη μετά από την δύσκολη απώλεια της μητέρας της, Τάνιας

Πάσχα στην Ναύπακτο μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ντυμένη στα μαύρα και καταρρακωμένη η Ιωάννα Τούνη μετά από την δύσκολη απώλεια της μητέρας της, Τάνιας

Οι τελευταίες ημέρες για την Ιωάννα Τούνη είναι αρκετά δύσκολες καθώς η αγαπημένη της μητέρα, Τάνια έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 19/4 προκαλώντας θλίψη τόσο στην ίδια όσα και στα κοντινά της πρόσωπα τα οποία δεν έφυγαν λεπτό από δίπλα της.

Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όπου την τελευταία περίοδο είναι σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη. Μπορεί η γνωστή influencer να μην είναι ενεργή αυτές τις ημέρες στα social media λόγω πένθους ωστόσο ο αγαπημένος της δεν έχει διστάσει να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις μαζί της αλλά και από διάφορες στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, παρακολούθησε από γνωστό καφέ μπαρ του λιμανιού την περιφορά των επιταφίων και το κατανυκτικό υπερθέαμα με το φλεγόμενο λιμάνι και τα πυροτεχνήματα. Μάλιστα, εκεί βρέθηκε και η κάμερα της τοπικής ιστοσελίδας nafpaktianews όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ίδια φαίνεται καταρρακωμένη.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η καταρρακωμένη Ιωάννα Τούνη

Μαζί στο κρεβάτι: Η πρώτη κοινή ανάρτηση Τούνη - Αλεξάνδρου μετά από τον θάνατο της μητέρας της

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Ιωάννα Τούνη καθώς τα ξημερώματα 19/4 της Μεγάλης Τρίτης η γνωστή influencer έχασε την αγαπημένη της μητέρα, Τάνια η οποία έδινε την δική της μάχη με τον καρκίνο.

Όπως είναι λογικό η ίδια δεν είναι και στα καλύτερά της καθώς από πολύ μικρή ηλικία η μητέρα της είχε και τους δυο ρόλους στο σπίτι τους καθώς παλιότερα είχε μιλήσει "ανοιχτά" για την απώλεια του πατέρα της από την ζωή της.

Όπως και να έχει, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος είναι ο σύντροφός της παραμένει στο πλευρό της, αυτές τις δύσκολες ώρες καθώς από την ώρα που ενημερώθηκε πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά στην αγαπημένη του.

Μάλιστα, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής 22/4 ο ίδιος δημοσίευσε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι την ώρα που έχουν ξυπνήσει.

Ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου