«Απεβίωσε ένα πολύ δικό μου άτομο...» - Τα πρώτα λόγια της Στέλλας Πάσσαρη για τη μητέρα της Ιωάννας Τούνη

Η συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Απεβίωσε ένα πολύ δικό μου άτομο...» - Τα πρώτα λόγια της Στέλλας Πάσσαρη για τη μητέρα της Ιωάννας Τούνη

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία έχασε την αγαπημένη της μητέρα. Στο πλευρό της, πέρα από τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση) έχει και την κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα, Στέλλα Πάσσαρη.

Η ίδια με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο και έτσι προτίμησε να απέχει για μερικές μέρες από τα social media.

Οι πρώτες δηλώσεις της Στέλλας Πάσσαρη για τη μαμά της Ιωάννας Τούνη

«Απεβίωσε ένα πολύ δικό μου άτομο και δεν είχα καμία όρεξη να ανεβάσω κάτι, έτσι ένιωθα έτσι έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Ιωάννας Τούνη και το συγκινητικό δέσιμο με την μητέρα της, Τάνια

Η γνωστή influencer μπορεί να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ωστόσο είχε επιλέξει συνειδητά τα οικογενειακά της να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη είχε "ανοίξει" την καρδιά της και είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και πως το βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία καθώς ο πατέρας της ήταν αδιάφορος απέναντί της με αποτέλεσμα η μητέρα της να έχει αποκτήσει και τους δυο ρόλους για να τα βγάλει πέρα.

Οι δυο τους ήταν αρκετά δεμένες καθώς σε παλιότερή της συνέντευξη έχει αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει».

Ιωάννα Τούνη με την μητέρα της

Φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με την μητέρα της

Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη, Τάνια