Η πρώτη ανάρτηση της Τούνη μετά το θάνατο της μαμάς της - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της

« Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα…»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώτη ανάρτηση της Τούνη μετά το θάνατο της μαμάς της - Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της

Είναι γνωστό πως τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα Τούνη βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πιο δικός της άνθρωπος, ο πιο αγαπημένος, η μητέρα της, η οποία δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η Ιωάννα ήταν πλάι της μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς είναι γνωστή η απέραντη αγάπη και αδυναμία που της είχε. Μετά από μέρες λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μητέρα της στο προφίλ της στο Instagram, και τα λόγια της λυγίζουν και τους πιο δυνατούς.

Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά το χαμό της μαμάς της

Η ίδια έγραψε: « Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα. Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί!

Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα! Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.… Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ! ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ»

Που βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη μια εβδομάδα μετά το θάνατο της μαμάς της

Βαρύ είναι το πένθος που ζει η Ιωάννα Τούνη εδώ και μερικές ημέρες. Πριν μια εβδομάδα η αγαπημένη της μητέρα έχασε τη χρόνια μάχη που έδινε με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή. Η instagrammer έχει εξαφανιστεί από τα social media, ενώ προτιμά να μένει στο σπίτι με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος βρίσκεται βράχος στο πλευρό της.

Σήμερα, Τρίτη 26/4 το μοντέλο στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε την ψυχολογία της, ενώ μίλησε και για τα άσχημα σχόλια που άκουσε όταν βγήκε το βίντεο όπου την έδειξε μετά την κηδεία της μαμάς της στην εκκλησία.

«Δεν είναι εύκολο και δεν είναι και διαχειρίσιμο το γεγονός όλο αυτό που συνέβη. Η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, ήταν το μόνο άτομο το οποίο ουσιαστικά ήταν πολύ κοντά», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Είναι και αυτοί που έγραψαν κακά σχόλια από κάτω. Επειδή πήγαμε στην εκκλησία, ο κόσμος έλεγε γιατί να βγεις και που είναι το πένθος σου».

«Είναι μαζί μου εδώ τώρα», σημείωσε.