Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου - Δήλωσε την υποστήριξή της στην Ιωάννα Τούνη

Δείτε όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου - Δήλωσε την υποστήριξή της στην Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έχασε πρόσφατα τη μητέρα της εξαιτίας της ασθένειάς της και δέχθηκε τρομερό μίσος από τον κόσμο για τον τρόπο που επέλεξε να πενθήσει.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν παπαρατσικές φωτογραφίες της με τον σύντροφό της στον επιτάφειο και πολλοί θεώρησαν πως πήγε για να διασκεδάσει αντί να πενθήσει. Γι' αυτό ανέβασε βίντεο εξηγώντας τι συμβαίνει και ξεσπώντας για όλα τα σχόλια που δέχτεται και το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, την Πέμπτη 28/4.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τα σχόλια που δέχεται η Ιωάννα Τούνη

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, ακούγοντας όσα ανέφερε η διάσημη Infuencer, σοκαρίστηκε και δήλωσε γεμάτη εκνευρισμό πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο και δεν γίνεται ένας άνθρωπος που βιώνει μία τέτοια κατάσταση να δέχεται τόση κακία.

«Κάπου ώπα» - Άγριος καβγάς στον αέρα της Super Κατερίνας ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Πουλόπουλο για το ίδιο βίντεο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος ήρθαν σε αδιανόητη σύγκρουση μεταξύ τους, με τον πρώτο να υποστηρίζει πως το μίσος που δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη για τον τρόπο που πενθεί είναι λογικό εξαιτίας της ελευθερίες του διαδικτύου, την ίδια στιγμή που ο δεύτερος ξέσπασε υποστηρίζοντας πως σε αυτές τις περιπτώσεις ο κόσμος οφείλει να αντιμετωπίζει τον συνάνθρωπό του με σεβασμό.

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους… Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εκνευρισμένος επισήμανε: «Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου! Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

Η απάντηση που πήρε ήταν: «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους! Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, από την άλλη πλευρά, προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, ανέφερε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι γράφει. Θέλω να θυμάμαι εγώ με την Ιωάννα την μαμά της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά αγάπησα πολύ περισσότερο την Ιωάννα όταν γνώρισα την μητέρα της και θέλω να τελειώσει εδώ».