Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Ιωαννίδου με τον σύντροφό της, Δημήτρη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Ιωαννίδου με τον σύντροφό της, Δημήτρη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο φακός του YouWeekly.gr απαθανάτισε σε αποκλειστικές φωτογραφίες την Μαρία Ιωαννίδου μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Κρητικό σε βραδινή τους έξοδο το βράδυ της Τετάρτης (27/4) στο Μέγαρο Μουσικής.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Ωστόσο, η ίδια να έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της προσωπική της σχέση καθώς δεν γνωρίζουμε πολλά για τον σύντροφό της αλλά φαίνονται τρελά ερωτευμένοι μιας και είναι αρκετά ταιριαστοί. Από την άλλη, η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το κίνημα #metoo μιας και εξακολουθεί να απασχολεί ιδιαίτερα τον χώρο της υποκριτικής.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Μαρίας Ιωαννίδου με τον σύντροφό της

Μαρία Ιωαννίδου μαζί με τον σύντροφό της

Η Μαρία Ιωαννίδου στο Μέγαρο Μουσικής

«Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα τόσα παιδιά... Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου»

Πριν από λίγο καιρό η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family και στην Μαρία Βλάχου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις εκτρώσεις που είχε κάνει αλλά και στον λόγο που δεν έχει παιδιά.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια πληγή που αιμορραγεί. Είχα μείνει πολλές φορές έγκυος με τον Σειληνό.

Μαρία Ιωαννίδου για εκτρώσεις

Έκανα 4 – 5 αμβλώσεις και τα έδιωχνα τα παιδιά γιατί ήμουν πολύ νέα και έλεγα έχω αυτήν την πρόταση, θα το κάνω του χρόνου. Όταν ήμουν με τον Φρέντυ Γερμανό ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί, δεν ήμουν ούτε 50.

Πέτυχε η εξωσωματική αλλά αρρώστησε ο Φρέντυ.Το πιστεύω, με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα τόσα παιδιά. Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου, γεμάτη λάθη είμαι. Και όλα αυτά για την καριέρα. Μα θα την έκανα την καριέρα. Όλες έκαναν παιδί. Γιατί εγώ;» κατέληξε η Μαρία Ιωαννίδου.