«Το θέατρο λεκιάστηκε με το metoo και...» - Αιχμηρές οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου on air

«Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το θέατρο λεκιάστηκε με το metoo και...» - Αιχμηρές οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου on air

Καλεσμένη στο πλατό του Όλα Γκουντ βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, το απόγευμα της Κυριακής 20/3, και μίλησε για όλους και για όλα χωρίς να μασάει τα λόγια της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα των ημερών, δηλαδή τις δίκες Λιγνάδη και Φιλιππίδη, και έδωσε τη δική της τοποθέτηση πάνω στην κατάσταση.

"Κόλαφος" οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για το metoo

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Δεν θέλω να ασχοληθούμε με αυτές τις αηδίες και δεν θέλω να πιθηκίζω και να λέω ότι λένε οι άλλοι. Υπάρχει ο Κούγιας, υπάρχει η Ευελπίδων, υπάρχουν όλοι αυτοί και ήδη τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι αυτοί. Θα ξαναβγεί στο θέατρο ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά; Δυστυχώς όχι. Δεν θέλω να την πιάσω όμως αυτή τη συζήτηση».

«Καμία γνώμη και καμία άποψη, δεν θέλω να με ξαναρωτήσετε! Θα το αρπάξουν και θα λένε… Δεν θέλω, παιδιά! Δεν θέλω, σας παρακαλώ δηλαδή. Όποιος φταίει να τιμωρείται αλλά φταίει; Γιατί βγάλαμε απόφαση; Τα κανάλια έβγαλαν απόφαση».

«Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους πια! Είναι βρώμικο πια! Βγαίνει ο καθένας και λέει τα διάφορα του. Δεν γουστάρω. Δεν γουστάρω, τελείωσε. Ξεχωρίζουμε τις παθούσες και τα θύματα, είμαι μαζί τους. Αλίμονο, είμαι μαζί τους. Από κει και έπειτα βρώμισε! Το θέατρο λεκιάστηκε, βρώμισε και δεν γουστάρω! Έχω δώσει όλη την ζωή μου στο θέατρο. Κομμάτια της ζωής μου, κομμάτια από τις σάρκες και λερώθηκε το θέατρο» είπε κλείνοντας το θέμα.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μού έλεγε πως...»

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» το απόγευμα της Κυριακής 30/01. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι της είχε αναφέρει παλιότερα ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τον γνωστό ηθοποιό καθώς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

«O θάνατος της τσίχλας! Ο θάνατος της τσιχλόφουσκας. Βαρέθηκα την τσίχλα και αυτή είναι η τελευταία φορά που την μασάω, κορίτσι μου, μαζί σου. Μεγάλωσα. Όχι τόσο πολύ δηλαδή, από τα 20 είμαι τώρα 25.

Στην καριέρα μου δεν μάσησα μόνο τσίχλα, έπαιξα κιόλας σημαντικά πράγματα. Αυτό θέλω να καταθέσω. Δεν έχω παράπονα από τον κόσμο, απλώς μου έχει τοποθετήσει μια ταμπέλα. Το κοριτσάκι με την τσίχλα! Φτάνει παιδιά, στα 18 το έκανα αυτό.

Εντάξει, δεν λέω… Μου είχε πει μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης, «κοίταξε να δεις, μην τοποθέτησε τόσο αρνητικά με την τσίχλα γιατί αν κορίτσι μου δεν την μασούσες με ταλέντο, θα γινόσουν γελοία».