«Ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου» - Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση

«Το πέρασα όλο αυτό μόνος μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου» - Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στο Πρωινό την Πέμπτη 28/4 και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την ημέρα που έμαθε για το ατύχημα του Πάνου Νάτση και την τραγική του κατάληξη.

Οι δυο τους συνεργαζόντουσαν για την νέα σειρά του πρώτου "Σέρρες", στην οποία θα πρέπει να συμβούν πολλές αλλαγές για να μπορέσει να συνεχιστεί, εφόσον ο αδικοχαμένος ήταν ο πρωταγωνιστής της.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως όταν ενημερώθηκε για το συμβάν, βρισκόταν στην Αίγινα, και σκέφτηκε να μείνει εκεί για να είναι μακριά από όλη τη θλίψη, ωστόσο μετανιώνει, καθώς το ότι το πέρασε μόνος του του προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο πόνο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση

«Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας και έφυγα με το πρωινό δελφίνι. Με το που φτάνω στην Αίγινα με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει έγινε αυτό και αυτό.

Όσο περνούσε η ώρα σκέφτηκα να μείνω στην Αίγινα και να επιστρέψω στην Αθήνα την επόμενη μέρα, γιατί θεώρησα ότι θα είναι καλύτερα στο νησί μακριά από το γεγονός. Νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου και το πέρασα όλο αυτό το πράγμα μόνος μου. Έπρεπε να το είχα περάσει με παρέα», είπε ο ίδιος.

Ανατριχιάζουν τα τελευταία στιγμιότυπα του ηθοποιού από την σειρά «Σέρρες»

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 31 ετών μετά από τροχαίο ατύχημα. Η συγκεκριμένη είδηση άφησε συντετριμμένους τόσο τους κοντινούς του συγγενείς όσο και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Από την άλλη, το τρίτο επεισόδιο από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες» όπου προβάλλεται αποκλειστικά στη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1 προβλήθηκε και είναι αρκετά συγκινητικό.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος πρόσφατα έκανε και χειρουργείο (δείτε εδώ τον λόγο) θέλησε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από μία σκηνή της σειράς, που απεικονίζει τον Πάνο Νάτση να βάζει μία βαλίτσα στο αυτοκίνητο και να αποχαιρετά τους γονείς τους, κάνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να... ανατριχιάσουν.