Σέρρες: Ετοιμάζεται ο 2ος κύκλος;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σέρρες: Ετοιμάζεται ο 2ος κύκλος;

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Σέρρες, που προβάλλεται στο ANT1+, έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Έτσι, το ερώτημα που προκύπτει αφορά την ύπαρξη ενός δεύτερου κύκλου. Τι θα συμβεί;

Το ενδεχόμενο ενός 2ου κύκλου για την σειρά Σέρρες

Ο σεναριογράφος, σύμφωνα με την Real Life, αναφέρει πως επιθυμούσε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου από τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, ωστόσο μετά τον χαμό του Πάνου Νάτση όλα ανατράπηκαν και πέρα από την θλίψη που έχει προκαλέσει αυτή η είδηση, θα πρέπει να συμβούν και πολλές αλλαγές στο σενάριο, ώστε να προσαρμοστεί ομαλά η σειρά στα νέα δεδομένα.

Σέρρες

Υπάρχει το ενδεχόμενο ενός εναλλακτικού σεναρίου, το οποίο θέλει την Μαριλού Κατσαφάδου, συμπρωταγωνίστρια του Πάνου Νάτση, να παίρνει τον ρόλο του στη σειρά, αναλαμβάνοντας όσα είχε ξεκινήσει ο ίδιος, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τις τελευταίες σκηνές του ηθοποιού στη σειρά. Αυτή, όμως, η προοτική δεν έχει εγκριθεί ή τελειοποιηθεί ακόμη, επομένως, το μέλλον της σειράς είναι αβέβαιο.

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη επιδοτείται από τον νόμο Κρέτσου - Τα νούμερα ζαλίζουν

Την Τρίτη 12 Απριλίου έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», η οποία μεταδίδεται από τη νέα τηλεοπτική υπηρεσία του ΑΝΤ1+. Πολλά έχουν γίνει γνωστά για αυτή τη σειρά, ενώ ο σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, είναι τόσο ενθουσιασμένος που παρευρέθηκε στη παρουσίαση με πατερίτσες και γύψο. (Δείτε φωτογραφίες εδώ).

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το γεγονός ότι η εν λόγω σειρά θα ενισχυθεί από τον ν. 4487/2022. Δηλαδή το νομοσχέδιο αυτό καλύπτει δέκα επεισόδια με προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 960.000 ευρώ και επιδότηση (40%) που ανέρχεται στα 384.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τη σειρά διεκδικούσε η ΕΡΤ, η οποία φιλοξένησε για τον λόγο αυτό και τον κύκλο αθλητικών εκπομπών του Γιώργου Καπουτζίδη «Προς το Τόκυο», για τους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρυσι, αλλά και το Mega.

Εκτός αυτών η ΕΡΤ εξετάζει το ενδεχόμενο να του αναθέσει –αμισθί– εκ νέου τον σχολιασμό του τελικού της Eurovision 2022.