Θύελλα αντιδράσεων στα social media με την Kim Kardashian και την ανάρτησή της - "Κατακεραυνώθηκε" από τους χρήστες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων στα social media με την Kim Kardashian και την ανάρτησή της -

Τις τελευταίες ημέρες στα social media έχει προκληθεί ο κακός "χαμός" με την ανάρτηση που έκανε η Kim Kardashian μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία την Κυριακή του Πάσχα 24/4 στην οποία πόζαρε φορώντας εσώρουχα και ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

Η ίδια για ακόμη μια φορά κατάφερε να συγκεντρώσει αμέτρητα likes ωστόσο από την άλλη δεν άργησαν να έρθουν και τα αρνητικά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς κατηγόρησαν την γνωστή τηλεπερσόνα για photoshop.

Ο λόγος που θεωρούν πως έχει κάνει photoshop είναι το γεγονός ότι από την φωτογραφία δεν φαίνεται ο αφαλός της με αποτέλεσμα κάποια σχόλια να γράφουν χαρακτηριστικά: «Ξέχασες να φύγεις με τον αφαλό σου», «Πού στο καλό είναι ο αφαλός σου, ρε;;», «Λείπει ο αφαλός;;». Μάλιστα, ένας από τους followers φάνηκε να θέλει να ξεκινήσει και κίνημα με το hashtag «#WheresKimsBellyButton». Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες έχουν κράξει την οικογένεια, δείτε εδώ τι είχε συμβεί παλιότερα.

Η ανάρτηση τη Kim Kardashian που προκάλεσε πανικό στα social media

«Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά...»

Η Kim Kardashian, που σε λίγο καιρό θα βρίσκεται ξανά στις οθόνες μας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σειρά podcast «Not Skinny But Not Fat» της Amanda Hirsch μίλησε για τον νέο της σύντροφο Pete Davidson και έκανε μία αποκάλυψη που ίσως "φουντώσει" για άλλη μία φορά την κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της Kanye West.

Η ίδια ανέφερε συγκεκριμένα πως το ενδιαφέρον της για τον Pete υπήρξε ήδη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του Saturday Night Live, όπου έδωσαν και το πρώτο τους φιλί.

«Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά, είπα από μέσα μου "μμμ". Μπορεί να ήταν ένα φιλί που δώσαμε για τις ανάγκες του σόου, αλλά πραγματικά ένιωσα μια σπίθα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως τα συναισθήματα που ένιωσε δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, όμως, ο ίδιος δεν της πέρασε απαρατήρητος.

«Δεν είχα φιλήσει κανέναν άλλο για 10 χρόνια περίπου, οπότε σκέφτηκα πως αυτός ήταν ο λόγος που ενθουσιάστηκα τόσο. Γι' αυτό, προσπάθησα να μη δώσω τόση σημασία, ένιωθα ηλίθια», δήλωσε η διάσημη τηλεπερσόνα.