Ξεκίνησε το «κράξιμο» για την Κάιλι και την Κένταλ Τζένερ - Γιατί βρέθηκαν πάλι στο στόχαστρο;

Ο λόγος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκίνησε το «κράξιμο» για την Κάιλι και την Κένταλ Τζένερ - Γιατί βρέθηκαν πάλι στο στόχαστρο;

Μία «ατυχή» στιγμή είχαν η Κάιλι και η Κένταλ Τζένερ, ενώ έπαιζαν ένα οικογενειακό παιχνίδι με τις αδερφές τους και τη μητέρα τους. Στα πλαίσια μίας συνέντευξής τους στο Access Hollywood, οι αδερφές Καρντάσιαν κρατούσαν κάποιες κάρτες, οι οποίες έγραφαν πάνω τους διάφορους χαρακτηρισμούς.

Με βάση αυτές, έπρεπε να επιλέξουν ποια είναι η πιο «έξυπνη», η πιο «αστεία» ή η πιο «ολιγαρκής». Η τελευταία αυτή λέξη μάλιστα, ήταν που προκάλεσε «σύγχυση» στις δύο νεότερες γυναίκες της οικογένειας, την Κάιλι και την Κένταλ.

Κάγκελο οι Καρντάσιανς

Συγκεκριμένα, οι δυο αδερφές δεν γνώριζαν τι σημαίνει η λέξη «ολιγαρκής». Όταν τους εξήγησαν τελικά, την ερμηνεία της λέξης, η Κένταλ επέλεξε τον εαυτό της. Η Κάιλι από την άλλη μεριά, συνέχισε να χαμογελάει με αμηχανία για την άγνοιά της. (Δείτε εδώ μια από τις σπανιότερες συνεντεύξεις της Κάιλι)

Φυσικά, το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες των social media να «κοροϊδεύουν» τις αδερφές Τζένερ για τις γνώσεις τους.

Η συνέντευξή τους δόθηκε με αφορμή το νέο τους ριάλιτι με τίτλο «Kardashians», που κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Hulu στις 14 Απριλίου, ενώ σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Disney+ διεθνώς, καθώς και στο Star+ στη Λατινική Αμερική.

Το νέο ριάλιτι θα «αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από τις έντονες πιέσεις εταιριών μέχρι τις ξεκαρδιστικές στιγμές παιχνιδιών και οικογενειακών στιγμών».

"Κάτι πραγματικά συναρπαστικό που έρχεται..." - Οι Καρντάσιανς κάνουν comeback

Η οικογένεια Καρντάσιαν μαζί με τις αδερφές Τζένερ ενώνονται ξανά για ένα νέο ριάλιτι με τίτλο "The Kardashians" με θέμα, φυσικά, τη ζωή τους. Ένα χρόνο, λοιπόν, μετά το τέλος της εκπομπής Keeping Up With The Kardashians φωτογραφίζονται στο περιοδικό Variety για να το νέο τους πρότζεκτ, το οποίο θα βγει στο αέρα σε ένα μήνα.

Στη ερώτηση για την αλλαγή δικτύου η Τζένερ είπε ευθέως πως ο σημαντικότερος παράγοντας είναι τα λεφτά, με χαρακτηριστική απάντηση: «Τα χρήματα έχουν πάντα σημασία...Νομίζω ότι κάποιος θα ήταν ανόητος να πει ότι τα χρήματα δεν έχουν πια σημασία».

Σύμφωνα με την ίδια συνέντευξη, όλα τα μέλη της οικογένειας και του σόου θα λάβουν την ίδια αμοιβή, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε και για το αν θα προβληθεί στο "γυαλί" ο έρωτάς της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, λέγοντας πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό, ωστόσο δεν θα ήθελε να είναι αυτό το επίκεντρο της πρώτης σεζόν.

Σίγουρα, όμως, δεν θα αφήσει το κοινό ξεκρέμαστο, καθώς θα μιλήσει και για την γνωριμία της με τον νέο της σύντροφο, αλλά και για το διαζύγιό της με τον Κάνιε Ουέστ.