Αιμιλιανός Σταματάκης: Με μελαχρινή καλλονή μετά το χωρισμό του από την Συνατσάκη - Που τους "τσάκωσαν"

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αιμιλιανός Σταματάκης: Με μελαχρινή καλλονή μετά το χωρισμό του από την Συνατσάκη - Που τους

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης εντοπίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής το βράδυ της Τετάρτης 27/4 για να παρακολουθήσει την παράσταση "Take me home", που αφορά την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν παρευρέθηκε μόνος του εκεί. Μαζί του ήταν και μία μελαχρινή κοπέλα με πολύ κομψή εμφάνιση, ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για σύντροφο, φίλη ή συγγενή του.

Η εμφάνιση του Αιμιλιανού Σταματάκη και της συνοδού του

Ο ίδιος, γενικά, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η μόνη σχέση του για την οποία γνωρίζουμε είναι αυτή με την Μαίρη Συνατσάκη, που έχει προχωρήσει τη ζωή της και βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον Ίαν Στρατή (δείτε εδώ την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στο προφίλ του τραγουδιστή στο Instagram).

Αιμιλιανός Σταματάκης

Η συνοδός του Αιμιλιανού Σταματάκη

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης και η συνοδός του

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για την αντικατάσταση που έκανε στον Άρη Σερβετάλη για την παράσταση «Ρινόκερος» και τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί.

«Κάπως ήρθε ξαφνικά η πρόταση από τον Γιάννη Κακλέα, ότι έγινε αυτό που έγινε και δεν θέλουμε να κατέβει η παράσταση. Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο. Φυσικά κι ήταν άβολο σε στιγμές.

Είχαμε περάσει με τον Άρη ένα καλοκαίρι μαζί και με τίποτα δεν θα υποκριθώ ότι είμαστε κολλητοί. Έχω μεγάλο σεβασμό στον τρόπο που δουλέψαμε μαζί. Δημιουργήθηκε από όλο αυτό μια σκιά που αφορούσε άλλους προβληματισμούς.

Προφανώς το έκανε κάπως άβολο αλλά δεν είχαμε κανένα θέμα στο να μιλήσουμε. Μιλήσαμε γιατί τον σέβομαι. Όταν ένας καλλιτέχνης σαν τον Άρη έχει διαμορφώσει κάτι, το να μπεις μέσα σε αυτό απαιτεί ένα σεβασμό. Δεν ήθελα να κάνω το κομμάτι μου… Θέση δεν πήρα ποτέ, το μόνο που δικαιούμαι να μιλήσω είναι στο ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους που πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί για να εργαστεί».