«Δυο λαλούν και τέσσερις χορεύουν» - Ο Ανδρέας Μικρούτισικος "ξεφτίλισε" τον Ρουβά στο Masked singer

«Ο παρουσιαστής έχει την ευθύνη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δυο λαλούν και τέσσερις χορεύουν» - Ο Ανδρέας Μικρούτισικος

Στο The Masked singer αναφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/4 η παρέα της εκπομπής Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προχωρά σε μερικές αιχμηρές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μετά τον τσακωμό του με τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε για τον Σάκη Ρουβά, που βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, τονίζοντας πως όλα εξαρτιούνται από αυτόν.

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Σάκη Ρουβά και το The Masked Singer

"Μια παρατήρηση που δεν έγινε. Είπες πως η επιτροπή είναι πολύ καλή, ο καθένας ξεχωριστά. Ένα είναι σίγουρο, ότι σαν επιτροπή χημεία δεν έχουν. Εκεί όμως να δούμε και την ευθύνη του παρουσιαστή".

Η Κατερίνα Καινούργιου διαφώνησε με το σχόλιό του απαντώντας: "Όχι. Δεν έχει να κάνει ο παρουσιαστής. Δεν έχει σχέση ο συγκεκριμένος παρουσιαστής με την επιλογή της επιτροπής", με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προσθέτει: "Ο παρουσιαστής συντονίζει! Αν ο συντονισμός είναι... μη συντονισμός, θα είναι δυο λαλούν και τέσσερις χορεύουν".

Τι συμβαίνει με το The Masked Singer του Σάκη Ρουβά

Λίγο καιρό μετά το τέλος της εκπομπής Idols, o Σάκης Ρουβάς έκανε ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, συνεχίζοντας την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του The Masked Singer.

Κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού θα είναι μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι – χαρακτήρα και κανείς δε θα ξέρει ποιοι είναι!

Μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί κάποιες μάσκες και κάποιες άλλες έχουν μπει στο παιχνίδι ενώ σε κάθε επεισόδιο, η κριτική επιτροπή τα δίνει όλα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, τις τελευταίες μέρες ο ΣΚΑΪ κάνει τη μια σύσκεψη μετά την άλλη. Η πτωτική πορεία του show στους πίνακες τηλεθέασης από το δεύτερο επεισόδιο, σήμανε συναγερμό στο Φάληρο, που σχεδιάζει αλλαγές για να βελτιώσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

The Masked Singer Σάκης Ρουβάς