Έτοιμες για καλοκαιρινές βουτιές! Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ από τα μαθήματα baby swimming με την κόρη της

Πολύ έξυπνη ιδέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτοιμες για καλοκαιρινές βουτιές! Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ από τα μαθήματα baby swimming με την κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ, η οποία λίγο καιρό πριν διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύει συχνά πυκνά προσωπικές τις στιγμές με την κόρη της, καθώς η καθημερινότητά της από τότε που έγινε μανούλα έχει αλλάξει και έχει γεμίσει με χαμόγελα και ευτυχία.

Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της με την μικρή της συντροφιά και έδειξε σε όλους πως ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους βουτιές, αφου ξεκίνησαν μαθήματα baby swimming.

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ από τα μαθήματα baby swimming με την κόρη της

«Επιστροφή στο baby swimming! Ετοιμαζόμαστε για μακροβούτια το καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά σε story της, δείχνοντας την πισίνα του κολυμβητηρίου.

Νάντια Μπουλέ

Άνω κάτω το σπίτι της - Οι γλυκές στιγμές με την κορούλα της

Ο κορωνοϊός είχε κλείσει εντός του σπιτιού της, την Νάντια Μπουλέ, η οποία έχει βρεθεί να περνά περισσότερο χρόνο με την κορούλα της. Οι δυο τους παίζουν παιχνίδια και απολαμβάνουν η μία την συντροφιά της άλλης. Το πόσο όμορφα παιρνούν μοιράζεται η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. (Δείτε εδώ το σώμα της Νάντιας Μπουλέ 6 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της)

«Βαθμός sexiness των τελευταίων ημερών, με λίγη έξτρα δόση covid . Από αύριο βγαίνουμε όμως ..Επίσης, μαθαίνω ότι κυκλοφορεί ΚΑΙ γρίπη εκεί έξω, οπότε το νου μας ✌️», έγραψε χθες 24/3 σε ποστ της στο Instagram, προαναγγέλλοντας τη…μεγάλη έξοδο.

Εκτός από την συγκεκριμένη ανάρτηση, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της κι ένα insta story με την κόρη της.

Η Σεμέλη κάθεται στο πάτωμα και έχει γύρω της ένα σωρό παιχνίδια. «Cute mess», έγραψε η Νάντια Μπουλέ απαθανατίζοντας την κόρη της.

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ