Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η Νάντια Μπουλέ

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό η Νάντια Μπουλέ

Όπως φαίνεται τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται ολοένα και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες (δείτε εδώ τα σημερινά), μιας και αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν ανακοινώσει πως έχουν διαγνωστεί θετικοί.

Ανάμεσά τους και η Νάντια Μπουλέ η οποία θέλησε να το ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ναι καλησπέρα, Covid Εδώ. Είπα να σας επισκεφτώ».

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ

«Ο κόσμος έχει χωριστεί. Νιώθω ότι υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν»

Η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης βρέθηκαν στην εκπομπή «Δυνατά» όπου μίλησαν για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασαν να αναφερθούν για την τηλεόραση και τη στροφή του νεαρού ηλικιακά κοινού στο διαδίκτυο. Μάλιστα, και τους δυο τους βλέπουμε μέσα από την εκπομπή «DOT».

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε κάνει ωραίες συνεντεύξεις γιατί τους περισσότερους τους έχουμε γνωρίσει και όσοι δεν ξέρουμε έρχονται με ωραία διάθεση να μας γνωρίσουν».

«Όλα χωράνε στην τηλεόραση και τα trash και τα ποιοτικά γιατί είναι ένα μέσο που μπαίνει στα σπίτια όλων. Από την άλλη νιώθω ότι υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν που λέγεται συνδρομητική τηλεόραση και Youtube. Οι άνθρωποι που βλέπουν Youtube είναι άλλο τελείως κοινό από της τηλεόρασης.

Για αυτό βλέπεις πράγματα στην τηλεόραση να μην κάνουν π.χ μία συνέντευξη ενώ το πρόσωπο που φιλοξενήθηκε στο Youtube γίνεται χαμός και γίνεται trend και λες γιατί δεν πήγε καλά τηλεοπτικά; Σημαίνει ότι ο κόσμος έχει χωριστεί. Το πολύ νέο δυναμικό κοινό δεν παρακολουθεί πολύ τηλεόραση».