Η Μανωλάκου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το επικό ατύχημα που είχε με τον Μακαλιά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Μανωλάκου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το επικό ατύχημα που είχε με τον Μακαλιά

Το πρωί της Πέμπτης 28/4 η Σοφία Μανωλάκου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα άγνωστο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής όπου άφησε άναυδους τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως κατά τη διάρκεια της παράστασης το καλοκαίρι, έσπασε τη μύτη του Δημήτρη Μακαλιά. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως δέχτηκε λεκτική βία από γυναίκα συνάδελφό της.

«Στην τελευταία παράσταση παίζαμε μαζί το καλοκαίρι στους "Μπαμπούλες" και είμασταν περιοδεία. Στην τελευταία παράσταση λοιπόν λέμε να κάνουμε μια πλάκα inside, δηλαδή να μην το καταλάβει το κοινό, μεταξύ μας μιας και ήταν η τελευταία μας παράσταση».

Η άγνωστη φάρσα της Σοφίας Μανωλάκου με τον Δημήτρη Μακαλιά

Η γκάφα της Σοφίας Μανωλάκου στον αέρα της εκπομπής "Κυψέλη"

Η Σοφία Μανωλάκου, που πρόσφατα αποκάλυψε κάποια από τα περιστατικά κακοποίησης που έχει δεχθεί, το μεσημέρι της Τρίτης 12/4, βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Κυψέλη". Μπήκε στο στούντιο γεμάτη αναστάτωση και εξήγησε στον "αέρα" τι ακριβώς συνέβη με μία δόση χιούμορ.

Η ίδια έτρεχε αγχωμένη να προλάβει να βρεθεί στην εκπομπή, καθώς είχε μπερδέψει το στούντιο με κάποιο άλλο και δεν ήξερε αν θα κατάφερνε να είναι εκεί στην ώρα της.

"Η ΕΡΤ έχει πολλές δομές και πήγα σε λάθος στούντιο για αυτό μπήκα έτσι. Μπαίνω μέσα λέω 'Γεια σας, ήρθα για την εκπομπή Κυψέλη' και μου λένε 'Δεν είναι εδώ, είναι 5-6 χλμ πιο πέρα'”, ανέφερε χαρακτηριστικά γελώντας.