Το ανακοίνωσε πριν από λίγο - Χαρμόσυνα νέα για την Έλενα Παπαρίζου

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανακοίνωσε πριν από λίγο - Χαρμόσυνα νέα για την Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της, αφού βλέπει την καριέρα της να βρίσκεται σταθερά στα ύψη. Έχοντας ήδη ανακοινώσει το remake ενός επιτυχημένου τραγουδιού, έκανε ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη στους θαυμαστές της.

Η ανακοίνωση της Έλενα Παπαρίζου

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση που πραγματοποίησε άφησε απροετοίμαστους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε την καλοκαιρινή περιοδεία της, αποκαλύπτοντας τις πόλης που θα τραγουδήσει.

«Σύντομα δίπλα σας

Σάββατο 4 Ιουνίου | ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
Τετάρτη 8 Ιουνίου | ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Τετάρτη 15 Ιουνίου | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Πέμπτη 16 Ιουνίου | ΛΑΡΙΣΑ – ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ»

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, με τις καταστροφές και τις απώλειες να έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε φαντασία. Πολλοί είναι οι celebrities και όχι μόνο που προσπαθούν να συνεισφέρουν όσο μπορούν, με την Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται ανάμεσά τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πολύ συχνά χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και ειδικά στο instagram προκειμένου να βοηθήσει όπου υπάρχει ανάγκη και να παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν το ίδιο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται ευχάριστες ειδήσεις, όπως αυτή εδώ.

Έτσι λοιπόν, η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε ένα βίντεο της, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά στην Ουκρανία, που έχουν υπάρξει θύματα του εφιαλτικού αυτού γεγονότος.

«Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Tα παιδιά, όλα τα παιδιά, χρειάζονται ειρήνη ΤΩΡΑ. Μάθετε περισσότερα και στηρίξτε το έργο μας στο www.unicef.org/greece

ΓιαΚάθεΠαιδί #Ειρήνη #Ukraine @unicefgreece», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.