Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Νίκου Κοκλώνη - Το τεράστιο ποσό που δώρισε για την νοσηλεία ενός σκύλου

Το αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Νίκου Κοκλώνη - Το τεράστιο ποσό που δώρισε για την νοσηλεία ενός σκύλου

Μια φωτογραφία με ένα σκυλάκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, χρειάζεται να κάνει μαγνητική στο κεφάλι δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης 17/4 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, προκειμένου να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο.

Έτσι λοιπόν το μοντέλο ζητούσε από τους διαδικτυακούς του φίλους να βοηθήσουν έτσι ώστε να ζήσει το σκυλί, το οποίο εδώ και μέρες δεν μπορεί να περπατήσει.

Μάλιστα, μια μέρα μετά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα νέο story, στο οποίο φαινόταν μια κατάθεση του Νίκου Κοκλώνη για τον σκύλο και τη νοσηλεία του.

«Μόνο εκείνος απάντησε τι ποσό χρειαζόμασταν. Χωρίς καν να το κοινοποιήσει απλά τα έβαλε!!!! Αυτός είναι άνθρωπος. Σε ευχαριστούμε για όλα!!! Χαίρομαι που σε έχω φίλο, Νίκο Κοκλώνη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό, ο οποίος "τσάκισε" κόκκαλα πριν μερικές μέρες με μια ανάρτησή του.

Τα χρήματα που έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης για την νοσηλεία ενός σκυλιού

Τα χρήματα που έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης για την νοσηλεία ενός σκυλιού

Τα χρήματα που έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης για την νοσηλεία ενός σκυλιού φωτογραφία

Το συγκινητικό tweet του Νίκου Κοκλώνη για τη γιορτή της γυναίκας

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε ένα συγκινητικό post στο twitter ανήμερα της γιορτής της γυναίκας, θέλοντας και εκείνος να εκφράσει τον θαυμασμό του για το φύλλο αυτό. Ο παραγωγός έχει αποδείξει πως χρησιμοποιεί τα social media ως ένα μέσο έκφρασης και υπεράσπισης όσων θεωρεί πως αδικούνται.

Σε όσες συνεργασίες έχει πραγματοποιήσει με γυναίκες φανερώνει το πόσο κύριος είναι καθώς και την προσπάθεια του να τις κάνει να νιώθουν όμορφα και άνετα στο πλάι του. Έτσι λοιπόν και για σήμερα που οι γυναίκες γιορτάζουν της εξυμνεί, όποιες και είναι αυτές, όποια θέση και αν έχουν στη ζωή του.

«Να σας χαιρόμαστε κορίτσια, να σας αγαπάμε κ να σας σεβόμαστε Κάθε μέρα ως συναδέλφους, φίλες, συντρόφους, μάνες. Μην το θυμόμαστε μόνο σήμερα -σας αξίζει το παντού και πάντα. Είναι τραγικό οι γυναίκες να αναγκάζονται ακόμα να δίνουν μάχες για τα αυτονόητα».