Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι πήρε κιλά - «Πω πω… σε παρακαλώ μην...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι πήρε κιλά - «Πω πω… σε παρακαλώ μην...»

Για άλλη μια φορά η έναρξη της εκπομπής «Ελένη» ήταν άκρως επική καθώς μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να άργησε να βγει στο πλατό της εκπομπής του MEGA, ωστόσο δεν δίστασε να το ρίξει στον χορό.

Από την άλλη το μεσημέρι της Πέμπτης του Πάσχα (28/4) η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στα κιλά της και στη διατροφή που προσπαθεί να κάνει με αφορμή το καλοκαίρι που έρχεται.

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι πήρε κάποια κιλά την περίοδο των διακοπών ενώ από την άλλη δεν δίστασε να ρωτήσει και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αν πήρε και εκείνος κιλά.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής

«Ντρέπομαι να με δω...» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε για την παρουσίαση του "Πρωινού Καφέ"

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία υπήρξε πολύ συγκινημένη, στην εκπομπή της Τετάρτης 27/4 καλωσόρισε τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και μίλησαν για τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως στα πρώτα επεισόδια της σειράς που προβλήθηκαν στην τηλεόραση δεν επιθυμούσε να τα παρακολουθεί, καθώς ένιωθε άβολα να βλέπει τον εαυτό του. Με αφορμή αυτό το σχόλιο, η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στις δικές της πρώτες εμφανίσεις και συγκεκριμένα για την παρουσίαση του "Πρωινού Καφέ".

«Έχω δει κάποια ψιλοπλάνα, κάποιες στιγμές που κρύβω και τα μάτια μου γιατί ντρέπομαι να με δω. Δεν θέλω να θυμηθώ πως ήμουνα, γιατί δεν ξέρω πώς ήμουνα. Ήμουν τόσο άπειρη σε βαθμό που δεν περιγράφεται», δήλωσε η ίδια.